Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért szégyellik a lányok,...

Miért szégyellik a lányok, hogy ők is nagy wc-znek?

Figyelt kérdés

a barátnőm nálunk volt pár napig, és egyszerűen nem mert elmenni nagywc-zni, pedig mondtam neki,hogy nyugodtan elmehet,de azt mondta,hogy ez neki nagyon kínos.

hallottam már több ilyen esetről, de nem értem, miért szégyellik a lányok,hogy ők is kakilnak..

2009. nov. 28. 23:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
52%

szerintem csak kimondani szégyellik.

ez már beteges, amit a barátnőd művelt.

2009. nov. 28. 23:08
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szégyellem! :O
2009. nov. 28. 23:09
 3/31 anonim ***** válasza:
64%
En az elobb kakiltam:P
2009. nov. 28. 23:11
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a lányokba kimondatlanul, tudat alatt is belenevelik ezeket a gátlásokat. Aztán, amikor nővé érnek, vagy sikerül leküzdeniük (ezek nagyon kevesen vannak), vagy úgy tesznek, mintha nem lennének gátlásaik (ők valamivel többen), de belül vívódnak és amíg tudják tartogatják, ha wc-re kellene menniük, és sajnos a legtöbben életük végéig együttélnek az anyagcseréjükkel kapcsolatos szorongásaikkal.
2009. nov. 28. 23:13
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek egyszerűen csak nem megy! Énis voltam a barátomnál, és egyszerűen nem ment. Bár ott más dolgok is közrejátszottak (nem egészségügyi). Előbb-utóbb majd megszokja ő is:)
2009. nov. 28. 23:14
 6/31 anonim ***** válasza:
61%

Nekünk a fürdőszobában van a wc. Nem csinálunk belőle problémát a férjemmel, ha egyszerre kell használnunk a helyiséget, pl ő a kádban ül, nekem pedig sürgősen nagyvécéznem kell. Igyekszünk persze nem zavarni egymást szándékosan.

Sőt, még fingunk is egymás előtt. :-) Bizony, a nők is szoktak, és épp olyan büdöset...

A barátnőd nagyon gátlásos.

2009. nov. 28. 23:16
 7/31 anonim ***** válasza:
79%
Valószínűleg tényleg belenevelik a lányokba:S velem is ez volt, voltam a barátomékkal egy hétvégén vidéken, amikor 3 hónapja voltunk együtt, és nem tudtam elmenni kakilni. Aztán szépen lassan feloldódott, most már 15 hónap után simán kakilok előtte is, ha épp úgy kell...
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem csak a nőknek okoz ez problémát. a férjem még a kórázból is hazajött 4. napra nagyvécézni.
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én sem merek elmenni nagyvécézni vendégségben :S nem tudom miért..de az olyan...rossz, aztán büdös marad, ha valaki bemegy..és az meg már milyen :S??

Még ha van illatosító, akkor is tudják, hogy mit csináltam :D nem tudom miért van ez így:)

2009. nov. 28. 23:18
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nyilvános vécében kellemetlen, hogy mások hallják a csorgást.
2009. nov. 28. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!