Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Apró szemölcsök vannak a...

Apró szemölcsök vannak a végbelemnél? Mi ez?

Figyelt kérdés

Apró szemölcsök vannak a végbelemnél. Mik ezek? Mitől jöttek ki? Hogyan lehet eltüntetni/kezelni? Mit csinálják?

Nagyon félek, nem tudom mit csináljak. Anyukámnak nem mertem még elmondani, se senkinek, mert erről annyira rossz beszélni. 14/L

2014. jan. 1. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell szégyellned, mivel nem direkt csináltad. Sok minden lehet a kiváltó ok: pl. lehet fertőző uszoda szemölcs, ha szoktál ilyen helyen járni, de az is lehet, hogy a Ti fürdőkádatokban fürdött valaki idegen ember és tőle kaptad el. Lényeg: menj el bőrgyógyászatra, de számíts rá, hogy meg fogják nézni közelről. és majd elmondják, hogy ecsetelést vagy kiszedegetést javasolnak. Úgy értem: ők műtik le.

Ha nem mersz erről beszélni anyukáddal, akkor menj el a család orvosodhoz és mondd el neki és küldesd el magad bőrgyógyászatra, de nyugodtan mondd el azt is, hogy szégyelled magad emiatt és ne mondja el anyukádnak. (Létezik olyan, hogy orvosi titoktartás.)

Amúgy még az is lehet, hogy anyukádtól kaptad el, közös törölköző használat során. Nem tudhatod, neki mi van az ánusza körül.

2014. jan. 1. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Pedig szólnod kéne Anyukádnak és orvoshoz menni, mert biztosat csak ő mondhat.
2014. jan. 1. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ui.: az mennyire biztos, hogy szemölcs? Nem lehet, hogy "kemény, apró kiütések"? mert arra tudok homeopátiás gyógyszert javasolni.
2014. jan. 1. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Szerintem biztos akkor lesz, ha orvos mondja.
2014. jan. 1. 12:49
 5/5 anonim válasza:
Bisztos hogy szemölcsök ?? Mert embertant is tanultam egy egy fajta féreg a hegyes farkú bélgiliszta, éjjel kimászik a végbélnyiláson és lerakja a petéit. Ez viszkető érzést okoz. Szóval nem bisztos hogy szemölcsök más magyarázatot nem tudok, ezt féreghajtoval lehet könnyen kezelni.
2014. jan. 1. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!