Apró szemölcsök vannak a végbelemnél? Mi ez?
Apró szemölcsök vannak a végbelemnél. Mik ezek? Mitől jöttek ki? Hogyan lehet eltüntetni/kezelni? Mit csinálják?
Nagyon félek, nem tudom mit csináljak. Anyukámnak nem mertem még elmondani, se senkinek, mert erről annyira rossz beszélni. 14/L
Nem kell szégyellned, mivel nem direkt csináltad. Sok minden lehet a kiváltó ok: pl. lehet fertőző uszoda szemölcs, ha szoktál ilyen helyen járni, de az is lehet, hogy a Ti fürdőkádatokban fürdött valaki idegen ember és tőle kaptad el. Lényeg: menj el bőrgyógyászatra, de számíts rá, hogy meg fogják nézni közelről. és majd elmondják, hogy ecsetelést vagy kiszedegetést javasolnak. Úgy értem: ők műtik le.
Ha nem mersz erről beszélni anyukáddal, akkor menj el a család orvosodhoz és mondd el neki és küldesd el magad bőrgyógyászatra, de nyugodtan mondd el azt is, hogy szégyelled magad emiatt és ne mondja el anyukádnak. (Létezik olyan, hogy orvosi titoktartás.)
Amúgy még az is lehet, hogy anyukádtól kaptad el, közös törölköző használat során. Nem tudhatod, neki mi van az ánusza körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!