Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez? Nagyon megijed...

Mitől lehet ez? Nagyon megijedtem:S

Figyelt kérdés
Ma megpróbáltam tampont felhelyezni , most előszőr. De nem sikerült és azóta vizelési ingerem van v vmi hasonló. furcsa érzés. Mitől lehet ez? ugye nincs baj? és el fog múlni? :S
2009. nov. 24. 19:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
lazulj el,tedd szét kicsit lábaidat és az ujjhegyedet helyezd a tampon végéhez.majd óvatosan lassan kezd el nyomni felfele :) menni fog az .sőt be is fog csúszni,ha az elején kicsit erősebben nekiindulsz :) ne aggódj
2009. nov. 24. 19:40
 2/12 A kérdező kommentje:
de akk ez az inger ami azóta van nem baj? am köszi
2009. nov. 24. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
13%
lehet h nem kéne tampont használni??:D de te tudod...majd lesz jó kis hüvelygombád meg egyebek:)
2009. nov. 24. 19:46
 4/12 A kérdező kommentje:
lehet h normális válaszokat kéne adni. Nem gondolod?
2009. nov. 24. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Tampontól nem lesz gombát. Már 13 éve használom, ettől semmi bajom. Vizelési ingered nem hiszem hogy ettől lehet. Nem pszichoszomatikus? Nagyon féltél, izgultál előtte? Lehet az miatt van. Írj nyugodtan ha van még valami! :)
2009. nov. 24. 19:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Tampontól hüvelygombát?? Esetleg akkor, ha nem mosol kezet előtte, de a betétnél is kell kezet mosni.

Az lehet, hogy nem jó felé nyomtad először. Persze, el fog múlni. Csak máskor akkor tegyél fel tampont, ha erősebb a vérzésed. Vagy kisebbel próbálkozz az első nap. Nekem az első nap csak pettyezett aztán a másodiktól erősödött.

Nyugi, nem lesz semmi gond!

2009. nov. 24. 19:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nyugtató válaszokat nagyon aranyosak vtok:D Am azt nem írtam h 16 éves vagyok. Hát remélem h el fog múlni, ez a fura érzés ami fogalmam sincs h mitől van? lehet h a hugycsőnyílásban próbálkoztam? :S és attól lehet? :S
2009. nov. 24. 19:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Am nem most jött meg először, már 12 évesen.
2009. nov. 24. 19:57
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem megsertetted egy pizit a tamponnal es ezert erzed.
2009. nov. 25. 21:19
 10/12 A kérdező kommentje:
igen, erre én is gondoltam, köszi
2009. nov. 26. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!