Ááááá! Megjött. Első alkalommal. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elmentem mosdóba,és mikor megtöröltem magam,volt ott egy piros folt. Utána elkezdett jobban vérezni. Apa nevel,és őt most hívták be,nem rég munkába.Egyébként jó viszonyban vagyunk,nagyon rendes apuka,de nem ..nem megy elmondani. Tehát nincs betétünk. Nem tudom mihez kezdjek,kétségbe vagyok esve. Tettem oda rengetek wc-papírt.De 10 percenként átázik. Nincs zsebpénzem,elköltöttem,nem tudok venni betétet.:((( Apának meg nem merem elmondani...........nagyon nem.:((( Kérlek segítsetek,vagy ha van valami hasznos tanácsotok ezzel kapcsolatban,kérlek osszátok meg velem!!! S.O.S.!!!!!!!!:(2013. dec. 10. 17:06
11/20 A kérdező kommentje:
Értem. De félek. Hogy ha esetleg apu hív hogy mi újság;élek-e még,(mert szokott:D) és nem veszem fel a vezetékest,mert nem vagyok otthon..akkor aggódik,hazajön..stb. Mindegy.Majd amikor hív,akkor megkérem hogy hozzon betétet,és hogy siessen. De félek. Áááá.Addig is mit tegyek??? Ráadásul rémesen görcsöl a hasam.Nagyon nagyon fáj. Áuu. Semmi görcsoldót ne írjatok. Annyira rossz.:(
2013. dec. 10. 17:37
12/20 anonim válasza:
Ha apukád nevel, akkor nem értem miért nem mondod neki el? Ezt nem tudod elkerülni, mert rendszeresen kell venni minden hónapban. Írod is, hogy milyen rendes apuka. Tessék őszintének lenni vele, mert rá vagy utalva.
13/20 A kérdező kommentje:
De a reakciótól félek.Áhh,van olyan dolog,ami 15 percnél tovább tart?....és régi póló nincs.:(
2013. dec. 10. 17:42
14/20 anonim válasza:
Kérd meg Apukádat, hogy Papaverint is hozzon a patikából. Ezt szokták adni kislányoknak is, mert egykomponensű görcsoldó és nem okoz mellékhatásokat. Addig meleg fedővel, melegpárnával, vasalóval enyhíthetsz a fájdalmadon. Tedd a derekadra és a hasadra a meleget. A vasalót pokrócon keresztül tedd rá.
15/20 A kérdező kommentje:
Rendben,nagyon köszönöm!!! És az normális hogy hányingerem van??
2013. dec. 10. 17:44
16/20 Bogyingo válasza:
A legjobb ha megkéred h vegyen betéted ne szégyeld, tusolj le és meleg vizzel locsold a pocakodat nekem szokott használni. Sajna más ötletem már nincs.
17/20 A kérdező kommentje:
Hazaért.Nem volt könnyű de elmondtam. Nagyon nagyon örült hogy nagylány lettem.Nem csak pénzt adott(kérés nélkül) hanem fel is ajánlotta hogy elkísér.És elmentünk. Nagyon köszönöm a sok hasznos tanácsot,így már sokkal jobban vagyok.:) (betéttel,meg tanácsokkal) Nagyon aranyosak voltatok:) Kösziii!!!!!!!!!!!:)
2013. dec. 10. 18:01
18/20 Bogyingo válasza:
Örülök hogy megoldodott és kitartás ezekre a napokra :)
19/20 A kérdező kommentje:
Huh,köszi.Már most utálom.:D
2013. dec. 10. 20:32
20/20 anonim válasza:
Attól ne félj, hogy Apukád megszid, vagy kinevet. Nem kisfiú már, hanem felnőtt ember! Nagyon jól tudja, hogy a lányok serdülőkortól kezdve menstruálnak. Anyukád is menstruál, ha nem így lenne, Te nem lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!