Ááááá! Megjött. Első alkalommal. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elmentem mosdóba,és mikor megtöröltem magam,volt ott egy piros folt. Utána elkezdett jobban vérezni. Apa nevel,és őt most hívták be,nem rég munkába.Egyébként jó viszonyban vagyunk,nagyon rendes apuka,de nem ..nem megy elmondani. Tehát nincs betétünk. Nem tudom mihez kezdjek,kétségbe vagyok esve. Tettem oda rengetek wc-papírt.De 10 percenként átázik. Nincs zsebpénzem,elköltöttem,nem tudok venni betétet.:((( Apának meg nem merem elmondani...........nagyon nem.:((( Kérlek segítsetek,vagy ha van valami hasznos tanácsotok ezzel kapcsolatban,kérlek osszátok meg velem!!! S.O.S.!!!!!!!!:(2013. dec. 10. 17:06
1/20 anonim válasza:
Ha ennyore nem akarod elmondani akkor csak simán mond hogy női dolog de nem akarsz róla beszélni. Vahy jobb: menj be a gyógyszertàrba és mondeg az eladónak hogy megjött és ha lenne olyen kedves adna neked pár darabot a mintapéldànyokbol. Esetleg valamelyik barátnődnek nincs?
2/20 Bogyingo válasza:
Kérj a szomszédból egész éjjel nem lesz elég a wc papír mert átázol és tiszta vér lesz minden! Ebben semmi szégyen sincs nyugotan megmondhatod apukádnak én is megmondtam neki és nem volt ciki , vagy ha tudsz neki üzenni hogy haza fele vegyen betétet biztos vesz, hisz ez egy természetes dolog.
3/20 anonim válasza:
1-es vagyok. Amig találsz megoldást addig rakj be egy darab lepedőt.
4/20 A kérdező kommentje:
De nagyon félek.:( Szomszéddal nincs különösebb viszonyom,meg nincs nagyon nő szomszéd.Egy öreg.Nagyon öreg néni van,de neki már biztos nincs.:/ Gyógyszertár meg nincs a közelben.:// Most tettem oda "sok" vattát,de az sem túl ...hasznos. Van valami tippetek még? Segítsetek légyszíves!!! nem bírom.:( bah.:(
2013. dec. 10. 17:15
5/20 anonim válasza:
Nincs közelben lakó osztálytárs/barátnő akitől tudsz néhány darabot kérni?
6/20 A kérdező kommentje:
mindegyik barátnőm 15 percnél messzebb lakik.És nem szeretném ugráltatni hogy ebben a hidegben jöjjön.Én meg így... nem szeretnék kimenni mert átázok.:( Ahj.10 percenként átázik..meg nagyon nem jó.Lehet hogy hülye kérdés,de ha tusolok,akkor elmúlik??:(
2013. dec. 10. 17:20
7/20 Bogyingo válasza:
Azzal hogy tusolsz nem fog elmúlni. Hajtogass össze egy lepedőt vagy egy rosszabb pólót addig még elmész egy barátnődhöz kibírja és nem ázol át.
8/20 anonim válasza:
Nem fog attól elmúlni.Ha van régi lepedőtök,törölközőtök,akkor azt tedd oda.
És nyugodtan mondd meg apukádnak,nincs ebben semmi szégyellnivaló,ő is tudja mi a menstruáció.Vagy küldj neki SMS-t,hogy vegyen neked betétet.
9/20 A kérdező kommentje:
Háát,nem tudom.:( Mennyibe kerül egy betét kb.?
2013. dec. 10. 17:28
10/20 Bogyingo válasza:
már 250ft-tól felfelé lehet kapni betétet most hirtelen neked jó az olcsóbb is utánna majd kitapasztalod melyik a számodra megfelelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!