Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom? Múlt alkalom...

Mi lehet a bajom? Múlt alkalommal 25 napot késett mire megjött most megint. 24 napja késik.

Figyelt kérdés

22 éves vagyok.

Soha nem volt túl pontos de a legtöbb késés 2 hét volt ,de akkor kiderült hogy cystám volt.

Fogamzás gátlót szedtem kb.fél évig.(hogy a vérzésem rendszeres legyen)Ennek már lassan 1 éve.

Abbahagytam,hogy rendesen kitisztuljon a szervezetemből mire babát szeretnénk./lassan 6 éve megszakításos módszerrel védekezünk/legutóbb 25 napot késett és most pedig holnap lesz 25 napja,hogy késik.Nagyon aggaszt ,hogy mi az oka ennek.Ha nőgyógyászhoz megyek csak egy gyógyszert írnak fel ami beindítja vérzést és ennyi!!!! De attól még nem lesz pontos a vérzésem...

Mit tegyek? Próbálom nyugtatni magam,hogy majd megjön és semmi baj...,de vajon tényleg semmi baj?

Úgy gondolom terhes nem vagyok ,de majd veszek tesztet.

162cm. magas vagyok és 79kg. Holnap fogyókúrába kezdek nem e az elhízásom okozta ezt a problémát.

De vajon mi a tényleges oka ennek a több hetes késéseknek?

2009. máj. 31. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem lassan 1 hete késik de már meg kellene nekem is jönni nem tom hogy mi lesz de kevesebb stressz kellene az tuti
2009. máj. 31. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is keresni kellene egy olyan nőgyógyászt, aki komolyan veszi a problémádat, és nem intézi el egy recepttel, hanem mondjuk kivizsgál (vérvétel, hormonszint, ultrahang, ilyesmik).

Addig is javaslom, hogy szedj barátcserjét, ártani nem árthat, viszont sokat használhat a ciklusod beállításában. Gyógyszertárban lehet kapni Vitex Agnus Castus C12 nevű homeopátiás gyógyszert, naponta 2x5 golyócskát kell szedni belőle, egy üvegcse 1300 Ft.

[link]

[link]

[link]

2009. máj. 31. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Mindenképp(!!!)keress fel egy megbízható nőgyógyászt és ahogy a felettem válaszoló is írta valószínűleg szükség lesz egy hormonszint vizsgálatra.Írtad h cystad is volt-esetleg nem PCOS? bár én úgy tudom h cysta esetén nagyon nem szabadna fogamzásgátlót szedni(ha meg PCOS akk pláne nem...)szóval amíg nem tudod mi a baj,tényleg kerüld ezeket a gyógyszereket-a problémádat vmi okozza,ennek utána kell járni,tényleg ajánlott egy hormonális vizsgálat(egyszerű vérvételből)
2009. máj. 31. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!