Mi okozhatja ezt, miért vagyok ennyire rosszul, ha megvan? 17L
Figyelt kérdés
Nagyon görcsöl a hasam, szinte mozdulni sem bírok, elgyengülök, szédülök, úgy értem, összeesek, kisebb hasmenésem lesz, kiszáradok és ma hánytam is. És ez megy kb fél napig, utána kezd hatni a gyógyszer (Nospa nem). A mai a 2. alkalom, hogy ennyire rosszul lettem, az előző 2 hónapja volt, de akkor nem hánytam.. Mi okozhatja ezt? Vagy ez normális? Nagyon rossz ilyenkor..2013. dec. 1. 13:49
1/2 anonim válasza:
Szia! Minden lánynál máshogy jön elő, nekem is voltak ilyen tüneteim. Algoflex M-et kipróbáltad? Mert az pont a mensesre van kitalálva.
2/2 anonim válasza:
Premenstruációs szindróma is lehet. Sokkal több nőnek van, mint gondolnánk. Én ezt szedem, nekem segít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!