Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ezek nem cikik egy nőgyógyászn...

Ezek nem cikik egy nőgyógyásznál - amikor valaki túl szűk? Mitől van ez?

Figyelt kérdés

3 napja voltam nőgyógyásznál, mert most vettem erőt magamon, hogy elmenjek, illetve lett aktuális, mert a kapcsolatom komolyra fordult.

Elmentem a nőgyógyászhoz, mondtam, hogy nincs semmi panaszom, de még nem voltam azelőtt nőgyógyászati vizsgálaton (28 évesen), mert eddig semmi panaszom nem volt, illetve a kapcsolatban sem jutottunk el "odáig".

Most házasság előtt azért mentem el, hogy általános kivizsgáláson részt vegyek.

Kicsit cikinek éreztem, amikor negyedszerre találta meg azt a méretet, amit használni tudott volna. De annak felhelyezése is kicsit fájdalmas lett volna. Viszont ezt észrevette az orvos, és akkor kérdezte, hogy voltam-e már párommal vagy korábban mással. Mondtam, hogy még nem...

és ekkor más módon vizsgált meg.

Az nem ciki, hogy csak egy nagyon vékony eszközt lehetne felhelyezni, de az is fájdalmas nekem? Ez mitől lehet?

El voltam lazulva, illetve szerencsére semmi problémám nincs, így annak sem tudható be az érzékenység.

2013. nov. 27. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Szűz lányoknál természetes, hogy szűkebbek, meg hát ugye ott a szűzhártya. Szerintem ő is kicsit meglepődött, vagyis inkább váratlanul érte, mert manapság ennyi idősen már nem sok szűz csaj mászkál
2013. nov. 27. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Orvosnál semmi sem ciki! (Szerintem csak az ciki, ha valaki direkt és rossz indulatból csinál valamit. Bár azt is inkább gyógyítani kellene, tehát még az sem kínos.)
2013. nov. 27. 23:24
 3/9 anonim ***** válasza:
ha jól értem még szűz vagy. Ha igen akkor ezért vizsgált másképp. ezt igy is kell csinálni.
2013. nov. 27. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Előre szólnod kellett volna, hogy nem voltál még fiúval. Amúgy nem ciki. Én már nem vagyok szűz, de én is a legkisebb méret vagyok, és bizony időnként keresgélik. Inkább örülj, hogy olyan nőgyógyászt találtál, aki figyel erre :)
2013. nov. 27. 23:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Sehol semmi nem ciki, amiről nem tehetsz! Az pedig csak tiszteletre méltó, hogy vártál az Igazira és nem feküdtél le minden szembe jövő pasival!
2013. nov. 28. 05:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! Sőt!
2013. nov. 28. 08:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki, az a ciki inkább, amikor "harangozni" lehet már benne...
2013. nov. 28. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt szerintem az a ciki, ha vki 14 évesen már nem szűz
2013. nov. 28. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Ahogy természetesen az sem ha harangozni lehet benne. Az ugyanis arra utal, hogy az illető már szült.
2013. nov. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!