Ezek nem cikik egy nőgyógyásznál - amikor valaki túl szűk? Mitől van ez?
3 napja voltam nőgyógyásznál, mert most vettem erőt magamon, hogy elmenjek, illetve lett aktuális, mert a kapcsolatom komolyra fordult.
Elmentem a nőgyógyászhoz, mondtam, hogy nincs semmi panaszom, de még nem voltam azelőtt nőgyógyászati vizsgálaton (28 évesen), mert eddig semmi panaszom nem volt, illetve a kapcsolatban sem jutottunk el "odáig".
Most házasság előtt azért mentem el, hogy általános kivizsgáláson részt vegyek.
Kicsit cikinek éreztem, amikor negyedszerre találta meg azt a méretet, amit használni tudott volna. De annak felhelyezése is kicsit fájdalmas lett volna. Viszont ezt észrevette az orvos, és akkor kérdezte, hogy voltam-e már párommal vagy korábban mással. Mondtam, hogy még nem...
és ekkor más módon vizsgált meg.
Az nem ciki, hogy csak egy nagyon vékony eszközt lehetne felhelyezni, de az is fájdalmas nekem? Ez mitől lehet?
El voltam lazulva, illetve szerencsére semmi problémám nincs, így annak sem tudható be az érzékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!