Mi a tapasztalatotok nőgyógyásznál, amikor a kacsacsőrt használja?
Mi a barátnőimmel mindig együtt megyünk el,mert bevagyunk rezzelve és nekünk is nagyon fáj,de váltottunk dokit,mert a kacsából is több féle méret van,és az új doki megtalálta a helyeset számunkra azóta csak kicsit feszít,és nem fáj.
Mindenkivel ezt csinálják,de jó,ügyes orvost kell kifogni.Meg az van hogy odalennt sem vagyunk egyformák,valaki szűkebb,valakiben meg egy lónak a ... is elférne.Szóval normális orvos megfelelő méretű eszközt keres.
Úgy sajnálak,lehet másik orvost kellene keresned.
Szűzeknél csak igen fiatal 12-13 éves lányoknál vizsgál fenéken keresztül,ennél idősebbeknél simán hüvelyi úton csinálja,sőt rákszűrést is tud csinálni szűznél is.
Egyébként sok nem törödöm doki van,és nem érdeklik,hogy eltérő mérettel rendelkeznek a nők is és kisebb eszközt kellene használniuk hozzá.
Egyébként nem kellene hogy fájon mert pálcikával vesz úgye bár mintát,ahhoz meg hogy oda behelyezze nem kellene annyira szétfeszíteni,pont azért fáj,mert túl feszít,nem érdekli,hogy kevésbbé tágítaná akkor is mintát tudna venni,a pálcika behelyezéséhez nem kellen sokat tágítani.!!!!!!!
Sok a nem törödöm,emberre sza.ró doki,ez az igazság,és nehéz normálisat keresni,aki megfelelő méretű eszközzel vizsgálna és a betegére odafigyelne.
én is csak a hideget éreztem. viszont mikor mintát vett na az.... az rossz érzés volt. utána majdnem elájultam és lefektetett az ágyra mert elfehéredtem és nem tudtam magamról! :D
*L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!