Ha kilód a bikiniből vagy orvosnál a tampon madzag az cink? :S
Figyelt kérdés
Velem pl tesin történt ilyen..és pont benyitottak a fiúk..én meg csak utána mikor kimentek akkor vettem észre hogy hopppá..15/L2013. nov. 26. 20:19
1/7 A kérdező kommentje:
öltözőbe...
2013. nov. 26. 20:19
2/7 anonim válasza:
hát kicsit cink..sokszor látok én is strandon olyan csajokat..de nem tehettek róla :DD Kicsit figyeljetek jobban !!! 17/f
3/7 anonim válasza:
ha érettek a fiúk megértik..ha meg nem érettek akkor meg röhögtek volna meg ilyenek és akkor te is időben kapcsoltál volna..így ha látták is megértették gondolom.
4/7 anonim válasza:
Hát elég gáz, azért figyelni kell rá.
5/7 anonim válasza:
Engem nem zavar. Ilyenkor mindig elkalandozok hogy mi minden lehet még a bugyijában. Szóval izgató.
6/7 anonim válasza:
Aki ezért gúnyol vagy kinevet, az magát minősíti!
7/7 anonim válasza:
Egyrészt láthatod, hogy a többség aki itt válaszolgat az fiú és nem lány. Ennek megfelelőek a tanácsaik is persze.
A másik, amit nem igazán értek, hogy lehet az hogy a fiúk benyitnak nálatok az öltözőbe? Ez nálunk nem volt szokás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!