Mini után normál tampon? 16/L
Figyelt kérdés
Szűz vagyok még. Általában nagyon sok van, de eddig csak minit használtam, míg kitapasztaltam. Mondhatni gyakorlott vagyok, simán fel tudom helyezni és kivenni (bár ez néha kicsit fáj.) Az a baj, hogy hamar átázok, alig bírja a mini, mert elég sok van... Tesiórákon mindig kimentem a mosdóba, és cseréltem... Különben átáztam volna. Mivel holnap első a tesi, és most jött meg (rengeteg van), szeretném a normális méretűt kipróbálni. Félek, hogy nem fogom kihúzni könnyen, mert az elején a minivel is gondok voltak (fájt, de utána belejöttem). Szerintetek mit csináljak? Nem szeretnék átázni. Köszi előre is! 16/L2013. nov. 25. 18:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem befolyásolja a tampon méretét az hogy szűz vagy-e vagy sem(nálam nem volt vele gond),a nehéz kihúzás pedig úgy oldható meg,hogy ellazulsz és kifújod a levegőt miközben szépen kihúzod.Nyugodtam használhatsz nagyobb méretűt is.22L
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!:-)
2013. nov. 25. 19:05
3/5 anonim válasza:
Csatlakozom, nekem is kellett normál az erősebb napokra szűz tiniként... Amikor pl. teljesítménytúrára mentem és jópár órát ki kellett bírnia, raktam be még nagyobbat is, de az már kissé kellemetlen volt kihúzáskor, fájdalomnak nem nevezhető mértékű 1 másodpercig, de annyi belefér :)
Persze az intim méretek nem egyformák. Nekem a mini csak akkor fájt, amikor még nem sikerült a berakás az elején.
4/5 anonim válasza:
teljesen mellékes a szüzesség, a hüvelyed egy tágulékony dolog, a szűzhártyád ha van szintén rugalmas, semmivel nem nehezebb felhelyezni egy normál (kb kisujjnyi vastag) tampont mint a minit. ha nem húzod össze a hüvelyed és nem görcsölsz, akkor gondmentesen felmegy. kihúzni meg még könnyebb, tampont csak akkor nehézkes kihúzni ha száraz és semmit se szívott fel.. de ha már tampont használsz, feltételezem megvárod míg megtelik vmennyire.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Jelentem, semmi probléma nem volt vele, sokkal kényelmesebb, mint a mini, nem áztam át!:-) A csere se fáj jobban, mint a mini, szóval..:)))
2013. nov. 26. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!