Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatexet szeretnék használni. A kúp vagy a tabletta a jobb? A tampon változata az úgy néz ki mint egy "normális tampon, lóg ki a madzag?
Szia!
Szerintem bátran használhatod a Pharmatexet: ha betartod a használati utasítást, nem lesz baj. Persze érdemes figyelni mellette a ciklust, és a termékenyebb napokon inkább ne élvezzen beléd a párod, esetleg használjatok gumit mellé.
Használtam a kúpot, nem volt vele semmi gond. Hallottam olyanról, hogy rossz az íze; hát nálunk ilyen gondot sem okozott, igaz, csak azután került sor az "ízlelésre", hogy letelt a 4 óra... Nem csípett, nem folyott ki, nem okozott semmi irritációt, pedig elég érzékeny vagyok az ilyesmire.
A tamponról hallottam: elég drága, elég nagy, és nehéz ki és behelyezni, mivel nincs rajta madzag, mint egy sima tamponon. Előnye, hogy 24 óráig véd, és nem kell vele minden alkalommal szöszmötölni.
Remélem, segítettem. :)
Szerintem ne használd.
A fiúnak semmi kép sem lesz jó.
Orálnál, rossz íz.
Behatolásnál meg csípi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!