Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tudom normálisan...

Miért nem tudom normálisan használni a tampont?

Figyelt kérdés
Tudom viccesen hangzik, 40 éves vagyok, és egyszerűen képtelen vagyok úgy felhelyezni, hogy ne zavarjon. Van erre valami technika? Nem próbálkoznék vele, ha nem lenne rá nagy szükségem, mert amúgy ellenék a betéttel is.

2013. nov. 20. 09:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindig a vérzésnek megfelelő legkisebb tampont kell választani..Addig kell felhelyezni, amig ülve, állva, nem érződik, hogy ott van..a hüvely kicsit hátrafelé dől, tehát nem egyenes a hüvelynyilástol..én évek ota azt használom, sokkal kényelmesebb, mint a betét, azt csak éjszakára használom..
2013. nov. 20. 09:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbáltad már aplikátorral feltenni? A rossmannban lehet kapni olyat tampax a neve. Én átszoktam rakni az aplikátorba az ob tampont mert maga a tampon gagyi benne. Ezzel tuti oda megy a tampon ahova kell. Sok országban csak ilyet lehet kapni. Higiénikusabb is mivel ne kell az ujjadat feldugni hozzá. Egyébként én is betét párti vagyok de ritkán elöfordul hogy muszáj a tampon.
2013. nov. 20. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!