Szeretnék tampont használni, eddig nem ment, ha "normálisan"nem tudom felhelyezni, mert nem tudok úgy ellazulni, akkor próbálkozzak az applikátoros tamponnal? Azzal biztos jó helyre megy és hátha utána a simát is feltudom tenni?
Szia!
szerintem az applikátoros nem olyan jó mint a sima. Vagyis én egyszer használtam,éshát nemvolt a legjobb élmény felhelyezni.Csak higiénikusabb.
Próbálkozz az O.B minivel abból is a Pro Comforttal mert az jobban csúszik.
Told fel ameddig csak nem érzed.Próbálkozni kell.
Guggolj le és úgy csináld vagy rakd fel az egyik lábad a kád szélére ugy könnyebb.
sok sikert.
Az aplikátorossal még nehezebb lesz, mert hosszabb és nem érzed, hogy jó helyen van-e. biztos, hogy higiénikusabb, de csak rutinosoknak.
Tamponnal akkor próbálkozz, amikor rendesen megvan és nem csak alig-alig, mert ha száraz vagy és akkor teszed be az nem túl kellemes. Ha elsőre nem sikerül, hagyd egy kicsit abba és kb 1/2 óra múlva próbáld újra, mert kidörzsölöd magad ha száraz vagy.
Tedd fel az egyik lábad a wc vagy kád szélére úgy próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!