Körüébelül mennyibe kerül az OB applikátoros tampon?
Elnézés a hibáért: körülbelül
És aki azt mondaná, hogy menjek el a boltba megnézni, annak előre is szólok, hogy most nincs lehetőségem rá, és érdekelne. Végülis ezért van ez az oldal.
én a dm be vettem, 16 db-osat asszem, ahsonló áron volt mint a normál ob(1600 körül???)
kemény karton applikátor van hozzá.
Sajnos a választ nem tudom, de az első választ annyival korrigálnám, hogy a sima, applikátor nélkül 16 db-os ob 600 ft körül van és nem 1600. Úgyhogy, ha az applikátoros 1600,-ba kerül, az igen drága a simához képest.
Egyébként a tamponokat többnyire keménypapír applikátorba teszik, így olcsóbb, mintha mindegyikhez műanyagot adnának. Holnap megyünk nagybevásárlásra. Ha olyan heyen járok és látok, megnézem az árát.
Így néz ki
kb 1200 ft-ra emlékszem. Drágább, de sokkal higiénikusabb. Utazáskor jobb venni egy dobozzal.
Előző:
Köszi a segítséget, tényleg nem éri meg ennyiért, pláne hogy én már nem vagyok kezdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!