Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet normálisan együtt...

Hogy lehet normálisan együtt használni az alapozót és a púdert?

Figyelt kérdés
Én akárhányszor próbálkozom, mindig baromi természetellenes a végeredmény, a púder még tovább ront a helyzeten, összeáll darabokba, "pöttyös" lesz az arcom, egyszerűen gusztustalan... Pedig próbáltam már mindenféle alapozót, folyékonyat, hab állagút, ecsettel, szivaccsal, kezemmel, egyikkel se működik... Van valami ötletetek, hogy mit rontok el?
2013. ápr. 11. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem minden rendben van vele. púder: colortrend. alapozó meg valami lacura beautycare :D eddig mind bevált. Először felviszem a kezemmel az arcomra az alapozót, nem sokat, és az ujjbegyemmel szépen egyenletesen elosztom. Aztán teszek egy kevés púdert. lehet a márkával van a gond
2013. ápr. 11. 17:35
 2/4 anonim válasza:
Ha mindent kipróbált, akkor nem a márka a baj. A lényeg, hogy ne vigyél fel sokat (akkor szokott ilyen lenni a végeredmény ha túl sokat teszel az arcodra). Elég egy nagyon kicsi, és azt is egyenletesen tedd fel. Ha végképp nem sikerül, youtube-on vannak ilyen videók, csak írd be angolul hogy foundation routine és hasonlók, és egy csomó videót kidob, amiben profi lányok mondják el, hogy mit kell csinálni.
2013. ápr. 11. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha összeáll akkor már egész biztos hogy túl sok rajtad az alapozó vagy púder. És mindenek előtt arctisztítás kell ugye, radírozni sem árt, a hidratálás meg szinte kötelező. De például ha rossz fajta a hidratálód az is okozhatja hogy darabos lesz rajta a smink.
2013. ápr. 11. 18:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem hiszem, hogy a márkával lenne gond, ezekből is kipróbáltam többfélét. :) Jó, mondjuk nem egy Chanelt vagy hasonlót használok, de nem is a legócskábbat.. Az arctisztítást-hidratálást este szoktam "intézni", de akkor megpróbálom közvetlenül előtte is.
2013. ápr. 11. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!