Fiuk. Nektek elmondjak pl noveretek, hugotok mikor menstrualnak. Csajok. Ti elmondjatok a fiu tesoitoknak/aputoknak/pasitoknak? .
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 17:49
1/6 anonim válasza:
Csak a pasimnak.
A családomnak mi köze is volna hozzá?!
2/6 anonim válasza:
Szerintem erről normális családban nem beszélgetnek, ha nincs betegség, és normális, természetes módon zajlik minden -mint ahogy arról sem volt-e széklete. Miért is kéne?
3/6 anonim válasza:
Apum,tesom eszreveszi..baratomnak elmondom,de o is eszreveszi
4/6 anonim válasza:
Apám meg a tesóm sem számol be arról, hogy épp merevedése van, vagy magömlése volt...
5/6 anonim válasza:
Attól függ, ki milyen zárkózott. Én simán mondanám, ha lenne bátyám, hogy pl. Légyszi' főzz nekem egy cickafarkfű teát, mert úgy fáj a hasam / havi ciklusomban vagyok, hogy ki sem szeretnék ma bújni az ágyból!
Nem kell szégyellni. Természetes dolog.
6/6 anonim válasza:
Normális ember ha WC-re megy akkor becsukja az ajtót, a gátlástalan meg esetleg nem.
Így van ez a mensivel is, miért kellene ezt közhirré tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!