Fiúk, sajnáljátok a lányokat amikor menstruálnak?
Szerintem általában igen, pont úgy, mint egy fejfájásnál.
Amúgy honnan is tudhatnák, hogy milyen érzés az?
Engem nem sajnál a férjem, de ne is sajnaljon. Ez egy természetes dolog. Kímél olyankor, ha kérem hogy pl a hajolgatos hazimunkat ő csinálja inkább, akkor segít. Akkor sem sajnált, mikor szultem - kétszer is, hanem ott volt és támogatott, segített. A sajnálattal nèni mentem volna sokra.
Noi doki, hat volt olyanhoz szerencsém, aki úgy vizsgált, hogy fájt, es mikor ezt szóva mertem tenni kioktatott, hogy nem fajhat. A mostani dokim meg sose mondta, hogy mi az, amit erezhetek, es mi az, amit nem, viszont empatiabol annak ellenére csillagos otosre vizsgázott nálam, hogy férfi. A szülésznő pl szülés alatt hiába látta, hogy alig birok felállni a labdarol, megvarta míg felszenvedem magam valahogy az ágyra, hogy bekosse az infúziót. Pedig nő. A doki viszont azonnal nyújtotta a kezét, hogy felhuzzon, mikor bejött megvizsgálni. Szóval az empátia baromira nem a nemtol függ. Az oké, hogy egy tini, ha amúgy is gátlásos, keressen női orvost, de az sajnos nem feltétlenül igaz, hogy empatikusabbak a nok. Nemelyikuknel a saját tapasztalat inkább bekorlatoz, mint megertove tesz (ha nekem nagyon fáj, neked se... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!