A lányok, nők tényleg szoktak annyira görcsölni, mikor menstruálnak, hogy hánynak, fetrengenek a fájdalomtól?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 20:08
1/17 anonim válasza:
Nekem szerencsére még nem volt ilyen sosem, és a környezetemben sem tudok ilyet.
2/17 anonim válasza:
Egyénfüggő, én szoktam "szerencsére" csak erős hányingerig.
3/17 anonim válasza:
VAn, aki tényleg ennyire rosszul van, de akkor célszerü orvoshoz menni emiatt.
A legtöbb nönek ugyan fáj a hasa valamennyire, de azért a normális napi életét tudja folytatni.
4/17 anonim válasza:
Jahm orvos, annyit mondott, ha nem akarok szenvedni szüljek vagy szedjek fogamzásgátlót. Sokat tesznek :D
5/17 anonim válasza:
Nekem szerencsére ilyen nem volt, de pl. anyukámnak fiatal korában igen és egy barátnőmnek is.
6/17 anonim válasza:
Igen így van,van ilyen nő is,aki dolgozni sem tud menni a görcsei miatt és 3-4 fájdalomcsillapítóval sem. Orvoshoz kell menni vele.
7/17 anonim válasza:
Még nem hánytam a fájdalomtól de elég régóta szedek gyógyszert. De van hogy annyira begörcsölök hogy le kell üljek vagy feküdjek... :(
9/17 anonim válasza:
Hányni még nem hánytam tőle, de görcsoldó nélkül semmit nem tudok. Szerencsére a gyógyszer nálam hatni szokott.
10/17 anonim válasza:
"Jahm orvos, annyit mondott, ha nem akarok szenvedni szüljek vagy szedjek fogamzásgátlót."
Akkor keress egy NORMÁLIS orvost!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!