A lányok, nők tényleg szoktak annyira görcsölni, mikor menstruálnak, hogy hánynak, fetrengenek a fájdalomtól?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 20:08
11/17 anonim válasza:
igen sajnos van ilyen, sok nőnél ráadásul ez egy betegségre az endometriózisra utal.
12/17 anonim válasza:
10.-es: jártam már 4 orvosnál, mind ugyanazt mondták...kivizsgálták...semmi....felírhatnak lórugásnyi fájdalomcsillapítót, attól meg bealszok, vagy szüljek vagy szedjek fogamzásgátlót
13/17 anonim válasza:
Nekem 3-4 szem görcsoldót be kell venni az első két napon, hogy el tudjak menni dolgozni, és bizony kába meg álmos vagyok a gyógyszertől. Az volt a jó, mikor fogamzásgátlót szedtem, olyan enyhe görcseim voltak, hogy szinte élvezet volt :) De mikor abbahagytam, visszajöttek az erős görcsök. Egyszer olyan hirtelen jött rám, hogy már nem tudott lemenni a gyógyszer, és kihánytam, akkor bementem a vécébe, és ott fetrengtem a kövön, a kolléganőim meg mentőt hívtak nekem. A mentősök elvittek a belgyógyászatra, hogy kizárják a vakbélgyulladást, és hiába könyörögtem, hogy csak adjanak egy injekciót, azt mondták, nem szabad elnyomni a tüneteket. A belgyógyászatról átvittek a nőgyógyászatra, hogy kizárják a méhen kívüli terhességet, kizárták, és végre adtak egy injekciót. Attól jól lettem tíz perc alatt, és visszamentem dolgozni. (A főnököm azt mondta, húzzak haza :))
14/17 anonim válasza:
Velem egyszer volt csak olyan, hogy már nem tudtam, hová legyek a fájdalomól... sem a fekvés, sem az ülés, sem a járkálás nem volt jó, kb. az egész testem fájt. Hányás nem volt szerencsére.
15/17 anonim válasza:
Én nem hányok, de fetrengek a fájdalomtól. Utállom ezt. Igaz, még csak 2 éve menstruálok, de már nagyon utállom... 13/L
16/17 anonim válasza:
Egyik barátnőm is ilyen. Ha megvan neki, a falat tudná kínjában kaparni, rettenetesen görcsöl, erősen vérzik- ezen meg ront a vérszegénysége, szédülni is szokott.
17/17 anonim válasza:
Aki ilyen nyápic, meg is érdemli a sorsát. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!