Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt szülésznő, nőgyógyász,...

Van itt szülésznő, nőgyógyász, vagy aki ért hozzá? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Lett egy kis hüvelyfertőzésem, amit kamillás ülőfürdővel és génia 92 hüvelykúppal kezdtem kezelni. Most tartok a kezelés 4. napjánál...viszont ma délután volt egy kis barnázásom, amit beágyazódási vérzésnek gondolok. Folytathatom a kezelést? Már szinte nincs is tünetem, de úgy tudom 7 napig kell folytatni a kúrát, hogy biztosan ne térjen vissza...

A nőgyógyászom csak hétfőn reggel, nem tudtam kit kérdezhetnék meg erről.

Köszönöm a válaszokat!

2013. nov. 20. 23:23
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Először is: a kamilla nem fog fertőtleníteni, maximum kiegészítő kezelésnek jó, a Génia kúp pedig még annyira sem, csak táplálod vele a kórokozót. Először Betadine kúppal kell kifertőtleníteni egy hétig, majd egy hétig használni tejsavas kúpot ezzel visszatelepítve a hüvelyflórát, bár én a Géniát nem ajánlanám, a Floragyn sokkal jobb és megbízhatóbb.
2013. nov. 21. 01:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha igazi nőgyógyászt akarsz, akkor ne ezen az oldalon keresd, hanem neki írj!: [link]
2013. nov. 21. 05:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Fentebb írtam, hogy úgy sejtem beágyazódási vérzésem lehetett tegnap. Azóta sincs semmi, a havimat csak 4-5 nap múlva várom. Tervezett második baba lenne. Még csak most kezdtünk el próbálkozni...lehet nem is sikerült a baba, csak a szerevetem "viccelődik", nem tudom, ami biztos, ha mégis sikerült nem akarok neki semmivel sem ártani! Tegnap csak egy rövidke kamillafürdőt vettem, a kúpot kihagytam.

#1:Köszönöm a tanácsot! Igazából a szoptatás miatt a kelleténél szárazabb a hüvelyem és az együttlétünk után ezt éreztem is. Nem lett bő vagy rossz szagú folyásom, csak kellemetlenül égett és ezt kezeltem a fent leírt módszerrel. A nőgyógyászom csak hétfőn rendel, máshoz meg csak akkor megyek, ha nagyobb gondom van. Előtte használtunk síkosítót, de elfogyott és úgy éreztem most megleszek anélkül is :o), hát nem jött be...

#2: Az ajánlott oldalt megnézem, és, ha beválik elteszem a link címét, ha esetleg később is szükségem lenne rá.

2013. nov. 21. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Betadine-t ne használjunk saját fejünk szerint, csak orvosi javaslatra, mivel a gonosz baktériumokon kívül a saját jó baktériumainkat is kinyírja. Ezzel esetenként nagyobb problémát lehet okozni, mint amekkora volt. (Ha a kúra során a kórokozó baktérium jobban bírja a Betadine-t, mint a normál flóra.)
2013. nov. 21. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Elsőnek teljesen igaza van, Betadint kellene először használnod.
2013. nov. 21. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, az első jól mondta, én is ugyanazt írnám..
2013. nov. 21. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!