Van itt szülésznő, nőgyógyász, vagy aki ért hozzá? (bővebben lent)
Lett egy kis hüvelyfertőzésem, amit kamillás ülőfürdővel és génia 92 hüvelykúppal kezdtem kezelni. Most tartok a kezelés 4. napjánál...viszont ma délután volt egy kis barnázásom, amit beágyazódási vérzésnek gondolok. Folytathatom a kezelést? Már szinte nincs is tünetem, de úgy tudom 7 napig kell folytatni a kúrát, hogy biztosan ne térjen vissza...
A nőgyógyászom csak hétfőn reggel, nem tudtam kit kérdezhetnék meg erről.
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Fentebb írtam, hogy úgy sejtem beágyazódási vérzésem lehetett tegnap. Azóta sincs semmi, a havimat csak 4-5 nap múlva várom. Tervezett második baba lenne. Még csak most kezdtünk el próbálkozni...lehet nem is sikerült a baba, csak a szerevetem "viccelődik", nem tudom, ami biztos, ha mégis sikerült nem akarok neki semmivel sem ártani! Tegnap csak egy rövidke kamillafürdőt vettem, a kúpot kihagytam.
#1:Köszönöm a tanácsot! Igazából a szoptatás miatt a kelleténél szárazabb a hüvelyem és az együttlétünk után ezt éreztem is. Nem lett bő vagy rossz szagú folyásom, csak kellemetlenül égett és ezt kezeltem a fent leírt módszerrel. A nőgyógyászom csak hétfőn rendel, máshoz meg csak akkor megyek, ha nagyobb gondom van. Előtte használtunk síkosítót, de elfogyott és úgy éreztem most megleszek anélkül is :o), hát nem jött be...
#2: Az ajánlott oldalt megnézem, és, ha beválik elteszem a link címét, ha esetleg később is szükségem lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!