Miért kell ilyen esetben kemoterápia?
Kérdező:
Az én egyik rokonom meg az EGIS-nél. Tudna mesélni. :)
Nos egyetlen dolgot kell megjegyezned:
A RÁK NEM BETEGSÉG ÍGY AZT GYÓGYÍTANI SEM LEHET.
Meg kell értened, hogy a daganat a szervezet védekezése valami ellen. Ez a valami lehet stressz, ami szervi elváltozást okoz, lehet külső behatás, lehet egy meglévő betegség végkifejlete.
SOHA NE A RÁKOT AKARD GYÓGYÍTANI, CSAK A KIVÁLTÓ OKOT SZÜNTESD MEG!
Ha ezt megérted, megtanultad kezelni a rákot!
Mindenki véleményével egyetértek!
De a betegnek kell döntenie.
Pár évvel ezelőtt nekem is volt tumorom. Sokan, sok féle javaslattal, kezelési ötlettel jöttek, a kemoterápia helyett. Akkoriban a barackmag volt a csoda megoldás.
Természetesen, a döntést rám bízták. Mert tartottak annyira értelmesnek, hogy eltudom dönteni. Vagy talán féltek átvállalni a felelelősséget, nem tudom.
Gyerekeim (felnőttek), családom javasolta, ne higgyek csoda akármikben, amik évekkel ezelőtt is elárasztották a piacot. Kemó mellett döntöttem, senkit nem terheltem, nem raktam rá azt a súlyt, ha mégis meghalok, magát okolja, mert esetleg nem megfelelő terápiát javasolt.
Jól döntöttem-e? Nem tudom.
Döntést talán bízd rá az Anyukádra.
Van olyan eset is, ahol rosszindulatú daganat eltávolítása után eltekintenek a kemótól, és olyan is ahol nem.
Ez mindig rizikós, ha mégis keletkezik áttét, akkor viszont már bánhatja, ha visszautasította a kemót.
"A rák könnyebben kezelhető mint az influenza, mindössze annyit kell tenned, hogy a kiváltó okot kezeled."
Aki egy ilyen mondatot leír, inkább attól van okod tartani.
"Akkoriban a barackmag volt a csoda megoldás. "
Én nem javasoltam semmilyen csoda megoldást, csak leírtam hogyan lehet a tumort megszüntetni. Ami egyébként épp az orvosok dolga lenne. Maga a szó is azt jelenti tanító. Ezzel szemben ezek a mai orvosok már nulla dologra tanítják meg az embereket, a rák pedig épp egy olyan elváltozás amit bárki kezelni tud ezen információk birtokában. Mint már mondtam egy influenzánál is könnyebb kezelni, valahogy ezt az orvosok mégsem reklámozzák.
B17-et zafir sárgabarackmag olajat szed. És zöldteát iszik.
17/19-es Magát a daganatot eltávolították, egészséges szövetekkel együtt, részben csonkolták!
További rákos elváltozás nem mutatható ki!! Miért kell?? Ilyen esetben kemóterápia??? Ha nincs már daganat, miért kezelni azt ami nincs is? Szerintem is az immunrendszer erősítésen van a hangsúly. Ebbe kell energiát fektetni! Nem csodaszerek ezek, csak segítik a szervezetet. Semmiféle lébőjt kúráról és sarlatánmódszerekről nincs itt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!