Miért kell ilyen esetben kemoterápia?
Semmiért. A kemoterápia egy középkori félrekezelési módszer, az érvágás modern változata, ami arról szól, hogy egy amúgy is beteg szervezetet gyengítsünk le vegyszerekkel minél jobban, hátha akkor elpusztulnak a tumoros sejtek. Tehát ez valójában egy hazárdjáték, mert ha az ép sejteket is sikerül kellő mértékben elpusztítani, már rendelheti is a paraszt a koporsóját.
Így van. Elárulok neked még valamit:
A rák nem betegség. Olyan betegség, hogy rák nem létezik. Ezek a rosszindulatú tumoros daganatok valójában tünetek. Annak jelei, hogy valami nincs rendben a szervezetben, azt valami olyan külső behatás (pl vegyszerek, elektromágneses tér) vagy stressz érte, mely ellen a szervezet szöveti szinten próbál védekezni úgy, hogy sejtszaporulattal próbálja a sérült szervet erősíteni.
Példa:
Van egy gyomorfekélyem, amit ha nem kezelek a szervezetem próbálja meg kezelni. Ha másként nem sikerül neki elkezdi a gyomorfalat megvastagítani (sejtburjánzás).
Az orvosok azt hiszik, hogy a rák betegség és megpróbálják gyógyítani, de nem lehet. Gyógyítani csak a betegségeket lehet, ők viszont nem keresik meg a kiváltó okot, ha magát a gyomorfekélyt kezelnék a tumor is elmúlna.
És hogy segítsek is valamiben:
A rák könnyebben kezelhető mint az influenza, mindössze annyit kell tenned, hogy a kiváltó okot kezeled. Aki pl magas feszültségű vezeték alatt/mellett lakik, és agydaganata van annak elég csak egyszerűen elköltöznie, és a szervezet leépíti a tumort. Namármost, ha nem tudod mi a kiváltó ok, akkor már gáz van, de erre is van megoldás, édesanyádnak olyan táplálkozásra és gyógynövényekre, vitaminokra van szüksége, melyek összetetten rengeteg féle betegségre jók, ha sikerül az alapbetegséget (a kiváltó okot) enyhíteni eltűnik a rák.
Remélem érthető voltam, és segítettem ezzel. :)
"Úristen, első, ez borzasztó."
Ez az!
"A betegnek mindig joga van visszautasitani a kezelést. Mi a gondod?"
Véleményem szerint a gondja nem is a jogaival, hanem a tájékoztatással van. Az orvosok ugyanis tudják mekkora átcseszés ez a kemoterápia, valahogy a legtöbb esetben mégis elfelejtik ezt közölni a beteggel is.
"Magamban én is felépítettem egy piramist szépen hierarchikusan, orvost pénzeli a termék forgalmazója-gyártója,"
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Az ilyesmi pénzelést elég sok minden tiltja. :)
Viszont erre is van megoldás. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy megjelenik az orvoslátogató és azt mondja:
-Doktor úr! Ha a mi cégünk készítményéből véletlenül fel találna írni záros határidőn belül ezer betegnek, cégünk meghívná önt egy két hetes szakmai konzultációra Korfura.
(gondolom nem kell mondanom, hogy ez a konzultáció egy nyaralás)
Természetesen előbbi mondataim kitalált eseménysoron alapulnak és annak bármely hasonlósága valós személyekhez és valós történethez csupán a véletlen műve lehet. :)
"kezelésből adódóan jönnek a szövődmények, hajhullás (paróka), különböző kísérőbetegségek, újabb gyógyszerek... mi ez, ha nem üzlet?"
Ebbe viszont beletrafáltál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!