Hogy visel meg a kemoterápia?
Mostanában kell mennem, és nagyon félek tőle. Szeretném azt is megtudni, hogy előtte kell-e valamilyen kivizsgálás és ha igen akkor milyen.
Mert vashiányos vérszegény vagyok így is, és úgy értesültem hogy a kemo szintén vérszegényé tesz.
A kemoterápia legyengíti a szervezetet. Hányinger/hányás, fogyás, rossz közérzet, fejfájásod lehet, kihullik a szőrzeted. Egyébként nagyon egyénfüggő, hogy ki hogyan reagál rá. Az egyik ismerősömnek csak enyhe hányingere volt és a haja is nagyon hamar ( kb 1 hónap ) visszanőtt. Ő azt mondta, hogy egy influenza sokkal rosszabb mint a kezelés.
Neki azt ajánlották az orvosok, hogy szedjen előtte magas dózisú multivitamint, hogy felerősödjön a szervezete.
Remélem minden rendben lesz veled. Szorítok !
Kedves második válaszoló!
Szeretném megkérdezni tőled, hogy az ismerősödnek hány kezelése volt? Mert nekem 6 lenne. És még mindig picit félek, mert nem tudom hogy fog reagálni a szervezetem aa "méregre":(.
Remélem túlélem:D
puszi neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!