Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek gáz, ha 13 évesen...

Szerintetek gáz, ha 13 évesen még nem jött meg, de már az egész osztálynak van?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 19:47
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Nem ciki!Én is utolsó voltam az osztályban annak idején,bár én is nagyon vártam.Már 14 voltam mikor megjött,de majd később szerintem örülsz neki ha pár hónapig megszabadulsz tőle...
2009. dec. 3. 14:12
 22/33 anonim válasza:
Szia EGYÁLTALÁN NEM CIKI AKI AZT MONDJA HOGY AZ, AZ A CIKI én 16 éves vagyok anyukám 10 volt amikor megjött a tesóm 12 én 13 de a legjobb barátnőm 14 ez teljesen egyéntől függő az ha nincs meg nem azt jelenti hogy valamiről lemaradtál volna vagy a többiek okosabbak nálad vagy bármi ilyesmi. Ezen ne parázz. Engem is piszkáltak amikor meg mondtam a volt osztálytársnőimnek nem is akarták elhinni mert az a lány akinek nagyobb volt a melle mintn az enyém még nem menstruált. Szeinted ezek ÉRETTEBBEK voltak nálam? nekik jött meg előbb... gondold végig!!
2009. dec. 23. 19:41
 23/33 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz.mindenkinek máskor jön meg és nem tudhatod biztosra h az egész osztályod már menstruál mivel valaki azt hiszi hogy attól nagyobb lessz...az egyik osztálytársamnak sem jött még meg.(9.o)nem sokára eljön az idő és ha már igen akkor meg utálni fogod:S
2009. dec. 23. 20:12
 24/33 anonim ***** válasza:
Fura,hogy ezt megosztjátok egymással,kinek jött és kinek nem jött meg.Nekem 11évesen jött meg,én azt éreztem cikinek.Hallgattam is rendesen.Nyugi ez abszolut nem ciki.
2009. dec. 31. 18:35
 25/33 anonim ***** válasza:

Nekem 13 evesen jott meg. En voltam az utolso az osztalyban(pedig nem is voltam elkesve), en is kicsit rosszul ereztem magam ez miatt. Igaz minden osztalyban van egy utolso. Ha nem akarna senki utolso lenni kepzeld el mi lenne.

14/L

2009. dec. 31. 19:16
 26/33 anonim ***** válasza:

Adj hálát hogy még nem jött meg! Hidd el ez nem olyan dolog amiről ha lecsúszol akkor sokat veszítesz. Egyszer úgyis megjön. Ha jól tudom akkor 17 évesen szoktak valami gyógyszeres kezelést alkalmazni ha addig nem jön meg.

De valamin csodálkozok. Ti megbeszélitek? Amikor én voltam a te korodban mi erről nem beszéltünk. Abszolút nem volt téma. Amúgy én 13 voltam mikor megjött. És borzalmas volt az a nap, az egyik legszarabb eddig. Ez nem jelenti azt hogy mindenkinek az, de nekem az volt. Semmit nem tudtam az egészről, azt se tudtam milyen betétek vannak, anyukám dolgozott, csak faterom volt otthon. Találomra kikaptam anyu cuccai közül egy tisztasági betétet és azzal szenvedtem mire hazaért, aztán nem tudtam vele beszélni, mert megjött keresztanyám, szal kb este hatra mire oda jutottam h beszélek anyuval totál kikészültem idegileg és elbőgtem magam.

18/L

2009. dec. 31. 19:38
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már a távlatból szemlélem ezt a kérdést, ma 32 vagyok, de teljesen megértelek, mert jól emlékszem minden kínlódásra...

Nekem 14 évesen jött meg, de akkor már gimisként, szóval amíg általánosba jártam, addig sehol semmi, rajtam kívül csak egy lány volt még az osztályban, akinek nem.

Bár én magát a vérzést kevéssé hiányoltam, inkább az bántott, hogy teljesen kislányosan néztem ki (semmi cici), és a fiúk rám se néztek. Borzasztóan szerelmes voltam egy srácba, aki a legjobb barátnőmmel "jött össze". És én úgy gondoltam, hogy csak emiatt lehet, mert egyébként velem is jóban volt.

Ami "mókás", hogy kb. 4 éve volt egy osztálytalálkozónk. Amikor szemebe találkoztunk, csak annyit mondott, hogy hűha, és láttam rajta, hogy leesett az álla :o)

Biztatásként annyit tudok csak mondani, hogy át kell vészelni ezt az időszakot (más választásod úgy sincs), megnőiesedsz majd, és lesznek barátaid/barátod. Minden szépen kialakul majd. Addig próbálj más dolgokra koncentrálni, amik fontosak lehetnek: tanulás, hobbik, sport...

Nekem is lett, férjem, és két gyerekem is.

Sajna, ez a kamaszkor, de TÚL LESZEL RAJTA!

2009. dec. 31. 20:37
 28/33 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok, de még nem jött meg. Nem érzem cikinek, ha meg vlaki kérdezget erről azt hazudom neki, h megvan. És???? Nem RÁ tartozik.
2009. dec. 31. 21:00
 29/33 anonim válasza:

hát szerintem örülj hogy még nem jött meg! én 13 éves vagyok és nekem már 11 évsen megjött:S pont mikor nyaraltunk..és akkor még nem mertem tampont használni!

amúgy ha 18 éves korodig nem jön meg csak akkor baj,addig meg éld az életed:D

2009. dec. 31. 22:16
 30/33 anonim ***** válasza:

hiányzik ez neked?

-görcsök

-Havonta egy héten át min den órában ellenőrizni mi a pálya ott lennt

-azon rágódni hogy nem áztál-e át?

-a szagokat hogyan kellene eltüntetni?

-ráadásul roh@adtrossz úgy fürdeni hogy van mensid:P

hiányzik???

15L

2010. jan. 1. 02:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!