Szerintetek gáz, ha 13 évesen még nem jött meg, de már az egész osztálynak van?
Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 19:47
12/33 anonim válasza:
Nem gáz. Nekem is utoljár jött meg (14), de azt hazudtam, hogy van, mert cikinek találtam. Pedig nem az. Lehet, hogy más is kamuzik, azért hiszed, hogy utsó vagy.
13/33 anonim 

válasza:

az egyik 16 éves osztálytársamnak se jött még meg
14/33 anonim válasza:
Szerintem ne parázz, nekem 14 évesen jött meg... most 17 vagyok!!! És kicsit jól nézek ki!!! ;):D
15/33 A kérdező kommentje:
az a legrosszabb benne, hogy én vagyok a legidősebb az osztályban
mindenkinek köszi!
2009. nov. 20. 17:34
16/33 anonim 

válasza:

Azt tudod hogy jelenleg 13 év az a bűvös korhatár, amikor a lányoknak a FELE már menstruál, a fele meg még nem?
17/33 anonim 

válasza:

hát nem gáz mi van akkor ha nem jött még meg ?? am nem mind1 másnak? ha jobban érzed tőle magad akk mond hoyg neked is megjött am én 14 vagyok én nekem se jött még meg és akkor mi van?? inkább örülök neki hogy nem kell minden hónapba 5 napot eltöltenem úgy hogy jajj a hasam de fáj félek hogy átázik.. a nyár pedig akkor megyek strandra mikor akarok xD
18/33 anonim válasza:
Szerintem örülj neki hogy még nem jött meg később úgyis csak szenvedni fogsz vele:)és nem gáz h neked nem jött meg majd megjön.nem kell ennek akkora jelentőséget nyilvánítani
19/33 anonim válasza:
Ne izgulj mert kb. 13 év körül jön meg. (Mondjuk nekem már11 éves koromba megjött)
20/33 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki. A nagynéném is mindenben elvolt maradva a többiektől, és ahogy mondani szokták "Ami késik nem múlik"
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!