Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek gáz, ha 13 évesen...

Szerintetek gáz, ha 13 évesen még nem jött meg, de már az egész osztálynak van?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 19:47
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
2%
Én is 13 vok nekem 12 évesen jött meg nekünk az osztályból már mindenkinek megjött hát kicsit gáz de még nem vagy elég érett ha csak már neked nem jött meg ciki de majd megjön későn érő vagy.
2009. nov. 17. 19:52
 2/33 anonim ***** válasza:
95%
Istenem... Hogy lehet ilyet mondani? Amiről te nem tehetsz, az nem ciki, és nem is gáz. Egyébként nem értem, a feltűnési viszketegségben szenvedő kiscsajok miért kürtölik szét mindenkinek, hogy megjött a menzeszük, hogy aztán más meg rosszul érezze magát miatta. Egyántalán nem ciki, de ha te annak érzed, akkor hazudd, hogy megjött, kinek mi köze van hozzá :)? Szerintem attól, hogy valakinek megjött már, nem lesz több meg jobb egy embernél, de főleg nem szebb és okosabb. Nekem ez a véleményem, ne aggódj, nem ciki, ezen nem múlik semmi.
2009. nov. 17. 20:03
 3/33 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem az, ezt nagyon gyorsan felejtsd el!! Az sem gáz, ha 15 éves korod nem jön meg, én ma már a két kezem összetenném, ha nem 13 évesen jött volna meg az első, hanem később. Hiányzik neeked a havi 4-5 nap vérzés, a görcsök, rosszabb esetben roszullét, hányinger, átázásos balesetek? Ugye hogy nem :)
2009. nov. 17. 20:42
 4/33 anonim ***** válasza:
24%
Sorstárs =)
2009. nov. 17. 21:10
 5/33 anonim ***** válasza:
75%
Ne aggódj, ráérsz még 16 éves korodig.
2009. nov. 17. 23:22
 6/33 anonim ***** válasza:
67%

Már ne is haragudj, de az ilyen kérdésektől falramászok! Nekem 10,5 évesen jött meg. Szerencsére teljesen normálisan fogtam fel, de: nagyon szar volt, hogy én voltam az első akinek megjött! Hidd el ráérs még. Nem hiszem, hogy hiányoznak a vele járó bajok. Ha annyira akarod akkor tényleg mondd, hogy már megjött! Majd mikor megjön akkor már nem fogsz ennyire örülni neki ezt elhiheted!

12L

2009. nov. 18. 07:33
 7/33 anonim válasza:
94%
Egyáltalán nem gáz,ne görcsölj ezen!Amint megérik teljesen a szervezeted,akkor meg fog jönni.De tényleg nem értem,miért kellene ezt szétkürtölni.Lehet,hogy az osztálytársaid közül is van,aki csak bekamuzza.
2009. nov. 18. 08:45
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki!
2009. nov. 18. 11:38
 9/33 anonim ***** válasza:
80%

édes istenem...

Úgy várja minden lány,mintha valami csoda lenne...közbe meg nem az.De majd megtapasztalod Te is,milyen az amikor úgy görcsölsz,hogy azt se tudod mit csinálj,hogy jobb legyen-.-"

2009. nov. 18. 13:20
 10/33 anonim ***** válasza:
86%
Örülj neki! Én 14 vagyok, 12 évesen jött meg... minden hónapban betétvásárlás, állandó cserélgetés, "pelusérzés", tamponos nehézségek, fürdés mellőzés, strand kerülés... ááá, de irigylem az ilyeneket, akiknek nincs meg :D
2009. nov. 18. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!