Ha fogyókúra miatt már régóta nem menstruálok, hogyan lehet 'visszahozni'? Hízni nem szeretnék
Figyelt kérdés
17 leszek pár hónap múlva,kb 1 éve nincs meg, de azelőtt is csak kb. 3-4-szer volt.2009. nov. 17. 18:01
2/13 anonim válasza:
Lehet nem is a fogyókúra miatt nem menstruálsz. Nekem is nagyon sokszor kimarad, hosszabb időre. Majd beáll.
3/13 anonim válasza:
bizonyos testsúly alatt(pontosabban testzsír% alatt) nincs menstruáció. ha nagyon sovány vagy valószínűleg azért nem jön meg.
4/13 A kérdező kommentje:
igen,elég vékony vagyok,de én úgy gondolom,hogy minden vitamint,meg ilyesmit beviszek a szervezetembe,főleg az ételekkel,de tablettát is szedek. direkt eszem mindig margarint is,sajtot,olajos magokat,meg hasonlókat,hogy zsír is legyen bennem...170 cm vagyok 44 kg körül,de nagyon vékonyak a csontjaim.
2009. nov. 17. 18:16
5/13 anonim válasza:
És te ezt fogyókúrával érted el?? Akkor elárulom a betegséged neve anorexia és orvoshoz kell vele menni.. Úristen..
6/13 anonim válasza:
Juj, nagyon kevés. Zsírnak nem csak "benned", rajtad is kell lenni, ahhoz, hogy menstruálj. Balerinákkal szokott ez előfordulni a hatalmas soványság miatt.
7/13 A kérdező kommentje:
nem hiszem,hogy anorexiás lennék,ugyanis tényleg mindent eszek (kenyeret is,husit is,stb..)aviva nem lehet hatásos?
2009. nov. 17. 18:29
8/13 A kérdező kommentje:
ja,és nem látom magam kövérnek sem,csak egyszerűen nem szeretnék hízni
2009. nov. 17. 18:31
9/13 anonim válasza:
El kell, hogy keserítselek. Az ún. ösztrogén nevű női hormon, aminek többek közt jelentős szerepe van a menstruációban, zsírszövetben raktározódik. Vagyis: vagy szedsz magadra egy kis zsírt, vagy terméketlen maradsz.
10/13 anonim válasza:
Az anorexiának nem feltétlenül tünete a teljes koplalás és az sem hogy kifejezetten kövérnek lásd magadat. Viszont a téves testkép igen. Neked pedig ez VAN. Mert ah te 170 centisen és 44 kilósan szépnek látod magad az már régen nem normális. Normális ember igyekszik hízni és nem diétázni ilyen súly mellett. Ezek az anorexia kezdeti tünetei és ezt a kijelentést addig fogadd el amíg még tudod. Remélem meggyógyulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!