Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a legjobb fogyókúra számora?

Mi a legjobb fogyókúra számora?

Figyelt kérdés

adataim: L/23év 159cm 87kg

olyan fogyókúrát szeretnék amivel lassan de biztosan lehet fogyni és nem kell éhezni.

drága ételekre szerekre nincs pénzem..konditeremre szintén nem.

olyan edzéstervet és táplálkozási tanácsokat kérek amit itthon lehet megvalosítani és viszonylag kevés pénzzel.

2010. aug. 6. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:

keresd fel a háziorvosodat 25 kg túlsúly már orvosi felügyeletet igényel...kivizsgál, kideríti van-e betegség a háttérben, felírja az adataid, dietetikushoz küld...

addig is sok-sok séta és úszás ;)

2010. aug. 6. 12:23
 2/5 A kérdező kommentje:

hello

a kivizsgálásom már megtörtént..nincs semmi elvileg a hátterében egyszerűen elhíztam :( sokat voltam itthon depresszió stb..

2010. aug. 6. 12:26
 3/5 A kérdező kommentje:

ja és a dietetikus..vártam 4órát a kórházban..tanácsok: ne egyek sokat, mozogjak.

nekem valami összeszedettebb kéne.. mikor mit egyek mennyit hogyan

mikor mozogjak hogyan mennyit mikor.

csak a számomra megfelelő diéta nevét kéne tudnom mert annyi van neten hogy egyszerűen nem tudom melyik a jo..

2010. aug. 6. 12:28
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én tudok neked ajánlani egy olyan készítményt, ami 100%-ban természetes és lúgosítja a szervezetedet. Nem tudom hallottál már a mikroalgákról?

a sok gyorskaja, stressz, alkohol,cigi és rengeteg-rengeteg méreganyagot nem tudja feldolgozni a szervezet... sav termelődik, hogy ezeket lebontsa és a szervezet hízással is reagál erre. savas szervezet tud csak elhízni..

ha lúgosítunk, segítjük visszaállítani a szervezet egyensúlyát és képesek leszünk újra egészségesebbek lenni..

Ha tudsz olvass utána és én tudok benne neked segítséget adni a

termékekkel kapcsolatban..

Én is aktív fogyasztója vagyok és nálam megtette a hatását. Ha van

kedved írj és továbbiakban is állok rendelkezésedre.

2010. aug. 6. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:

ha túl vagy a dokin, akkor

első körben séta, ha van kutyád vidd sétálni, ha nincs kutyád esetleg beszerezhetsz egyet a menhelyről, vagy segíts a helyi menhelyen és vidd el sétálni az állatokat, így tuti rá vagy kényszerítve a sétára

bringázás és úszást tudom még ajánlani, ami kíméli az ízületeket ill. a túrázást

étrend, lehetőleg kevesebb szénhidrátot egyél, mint most és inkább sok fehérjét, de nem kell túlzásba vinni

itt számiold ki a kalóriaszükségleted: [link]

ill. számold ki, hogy most mennyit eszel egy nap kb. kcal.hu

édességről sem kell lemondani, de ne napi szinten egyed, hanem, mondjuk heti egyszer ;)

és nem kell semmi művacak meg tabletta

2010. aug. 6. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!