Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Beküldenek e a korházba?

Beküldenek e a korházba?

Figyelt kérdés
Első nőgyógyászati vizsgálatomra készűlnék mert nem jött meg a mestruációm már 5 hónapja! És mindig rendszertelen. 18 éves vagyok és nem voltam még fiúval
2009. nov. 15. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Először csak vizsgálnak, ultrahangoznak és ha ezek nem mutatnak semmi, laborleletek,vérvétel, vizelet, hormonvizsgálat, de ezekhez nem kell korházba feküdni.

Valószínűleg enyhe hormonzavarról lehet szó, ami gyógyszerrel kezelhető.

2009. nov. 15. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ugy gondolom első körben járobetegként fognak kivizsgálni, nem fektetnek be mamár mindenkit, nincs rá lehetőségük, ezt ambulánsan el lehet intézni, különböző vérvételek, hormonvizsgálat, ne aggodj, nem fognak befektetni
2009. nov. 15. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj, először biztosan nem küldenek kórházba! Az orvos megvizsgál, hogy fizikálisan ill. ultrahanggal talál-e valamilyen elváltozást, illetve, hogy korodhoz képest mennyire vagy fejlett. Utána elküld laborvizsgálatokra, amik általában másnapra készülnek el, ha valami bonyolultabb dolog, akkor is kész általában 2-3 nap alatt az eredmény. Ezzel szépen visszamész és ő elmondja a további teendőket.

Fel a fejjel, sok lánynak vannak hasonló gondjai a te korodban! Minden jót!

2009. nov. 15. 13:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezt a problémát egy sima nőgyógyász nem is tudja megoldani??
2009. nov. 15. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
De ezt általába egy olyan nögyogyász tudja megoldani ahol van vérvételi lehetőség, ahol hormonokat is vizsgálnak, tehát ez egy összetett dolog, tehát, korház, vagy klinika, de ha oda mész nem azt jelenti h . befektetnek !!
2009. nov. 15. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:

13:26 vagyok. De, a "sima", sztk-s nőgyógyász is meg tudja oldani, ők is többnyire valamelyik kórházban dogoznak az sztk-s rendelés mellett, tehát a tudásuk ugyanaz. A nőgyógyászati ultrahangot, helyben csinálja.

A vér és vizeletvizsgálatot az sztk-s labor végzi.

Nyugodtan menj az sztk-ba!

2009. nov. 15. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!