Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi van a huvely "vegen"?

Mi van a huvely "vegen"?

Figyelt kérdés
Sokszor ujjazom magam de eddig nem talalkoztam "ezzel", ahogy bemegy az ujjam, a vegen van valami ellenallas szeruseg, egy kis kemeny vmi, ami fole es ala is tudom dugni az ujjam, bar nem nagyon probaltam... Ez mi? Bocs ha hulye kerdes de szuz vagyok...
2009. nov. 11. 20:18
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
koszi a normalis valaszt! a szemetkedok meg tehetnek egy szivesseget. nem lehet mindenki agy bioszbol foleg nem 13 evesen. de ha ti akkor mar kepben voltatok ilyen teren akkor gratulalok
2009. nov. 12. 19:30
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelyed 9-12 cm hosszú, mint minden nőnek. Az ujjad simán elér a hüvely végén lévő méhszájig, amit ezen a képen oldalnézetből láthatsz bekarikázva: [link] Lehetőleg ne nagyon nyúlkálj oda, ha igen, akkor is csak nagyon alaposan megmosott kézzel, mert könnyen megfertőzheted magadat ott belül.
2009. nov. 13. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!