Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi van a huvely "vegen"?

Mi van a huvely "vegen"?

Figyelt kérdés
Sokszor ujjazom magam de eddig nem talalkoztam "ezzel", ahogy bemegy az ujjam, a vegen van valami ellenallas szeruseg, egy kis kemeny vmi, ami fole es ala is tudom dugni az ujjam, bar nem nagyon probaltam... Ez mi? Bocs ha hulye kerdes de szuz vagyok...
2009. nov. 11. 20:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%

THE END felirat!!!

Nem lehet, hogy az ánuszodban matatsz, és az ellenállás egy adag kul@?!

:DDD

2009. nov. 11. 20:54
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a méhszáj az, azt érheted el, bár akkor elég hoszú az ujjad!
2009. nov. 11. 21:08
 13/22 anonim válasza:
26%
Csillagkapu.
2009. nov. 11. 21:33
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
Portál egy másik dimenzióba.
2009. nov. 11. 21:47
 15/22 anonim ***** válasza:
4%
LY
2009. nov. 11. 21:57
 16/22 anonim válasza:
23%
Köss rá párhuzamosan egy volt mérőt, sorosan pedig egy amper mérőt, abból kiszámoljuk hogy hány ohm, és abból következtetünk, hogy mi is lehet ott!
2009. nov. 11. 22:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

OK, gáz hogy a kérdező nem figyelt biológiaórán, de mondjuk már meg neki,hogy az a méhszája, középen egy kis réssel, azon mennek be a spermiumok hogy megtermékenyítsék a petesejtet, és akkor lesz baba.

Nem baj, hogy eléred, a hüvely nagyon elmésen van megteremtve, nem lesz probléma. Mikor én először megláttam a férjem szerszámát, el se tudtam képzelni, hogy fog ez belém férni. Aztán kiderült, hogy simán.

2009. nov. 11. 22:24
 18/22 anonim ***** válasza:
72%
jól leoltjátok szegényt, de közbe ti is hülyék vagytok... nem feltétlen a méhszáját érzi... a méhszáj előtt még van egy felülről kiálló "párnácska", ami igazából a hüvelybe belógó szeméremcsont...szerintem a kérdező inkább ezt érzi, mint a méhszáját, ami még azért hátrébb van, és nem is lehet így piszkálni, mint ezt a párnácskát... nem tudom a pontos nevét, de ebben szokorr elakadni a gyerek feje is pl szülés közben...hogyha ezen túljut, akkor már nyert ügyünk van :D
2009. nov. 11. 22:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha már le lettem oltva, milyen bunkó vagyok (LY-os válasz), akkor itt egy kis szemléltetőeszköz (avagy mit látna a pénisz ha lámpa lenne a makk elején):

[link]

2009. nov. 11. 22:47
 20/22 anonim ***** válasza:
86%
utolsó: ezek a képek nem a hüvely egészét mutatják, csak a méhszájat, azt is menses alatt... a kiálló csont, amiről én írtam, visszább van ettől...
2009. nov. 11. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!