Állandó pisilési ingerem van. Pisiléskor a végén ég, fáj. A hasam alja is fájdogál. Mit vegyek még nem tudok orvoshoz menni?
felfázás. menj orvoshoz, különösen ha lány vagy. amugy.. najo ezt nemkéne tanácsolnom, van egy nagyonjo antibiotikum, nitrofurantoin a neve, persze vényköteles, de nekem 1x kiadták kis rábeszélésre. elég 1 db-ot bevenni belőle és attól elmulik.
de igy semmiképp ne hagyd, nekem egyszer a vesém is begyulladt mert vártam hátha elmulik magától.
urogin cseppek, tőzegáfonyakapszula vény nélkül, de mivel bacteriális fertőzés, muszáj lenne antibiotikum.az két nap alatt kihoz belőle.
jobbulást.
Amíg nem lát doki:
- sok folyadék, főleg tea, ásványvíz
- kamillás ülőfürdő
- Urogin cseppek (ez patikában vény nélkül kapható)
a lányom gyógynövény hatóanyag kutató dr., de sajnos neki sem használnak az ülőfördők kellőképpen, pedig ismer mindent,ami elvileg erre jó.
a bacik annyira makacsok ma már, hogy ő sem ússza meg antibiotikum nélkül.
sok hölgy hajlamos a felfázásra, elég farmerban egy kőre leülni, és másnap már keservesen fogja a Wc ajtófélfát...
szia!
A legjobb erre a Cifran. Ez arra lett kitalálva, de vényköteles. Rajtam nagyon hamar segített :)).
A háziorvos felírja, semmi gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!