Holnap lesz a 3. dik nap hogy meg van, és ki akarom próbálni a tampont. Szerintetek?
Figyelt kérdés
16/L szűz vagyok, eddig csak betétet használtam, de most ki akarom próbálni a tampont. Most éjszakára már nem, de reggel meg akarom csinálni. Ha minden rendben megy, meddig legyen bent? Mert már 3-dik nap és ilyenkor már nem jön annyi mint az első napon.2013. okt. 14. 18:35
1/2 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki nyugodtan, elsőre lehet, hogy kellemetlen lesz, nekem legalábbis az volt, irritált nagyon nem tudtam elképzelni, hogy ilyen szörnyedvényt hogy lehet használni. Aztán mégis adódott alkalom amikor higiénikusabbnak találtam és hozzászoktam, azóta azt használom (jobb a közérzetemnek) nem akarok butaságokat összehordani de azt mondják nem a legegészségesebb. Elsőre szerintem úgyis csak addig lesz benn amíg bírod :) Aztán ha úgy döntesz, hogy kényelmesebb neked így idővel kitapasztalod, hogy mikor meddig bírja a cuccos :D
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem a gyengébb harmadik napon kellene először kipróbálni, hanem a legerősebb 1.-2. napon . Jó magasra told fel, akkor nem érzed egyáltalán.Ha úgy érzed, mintha ki akarna csúszni, akkor még nincs jó helyen. Érdemes azért egy tisztasági betétet is betenni, ha esetleg megtelne és kicsöpög, ne legyen foltos a fehérnemű. Kb. 5-6 óránként érdemes cserélni, de ez attól függ, mennyire erős a vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!