12 éves lány vagyok (szüz) eddig mindig betétet használtam. Ki szeretném próbálni a tampont is de nem tudom hogy kell felrakni?
Helo. Csatlakozom az előzőekhez, mert én felnőtt vagyok, és nekem sem kényelmes, tehát ez előfordulhat, hogy valakinek nem kényelmes még felnőttként sem, és evvel kapcsolatos tapasztalatokkal könnyebb szembesülni és bánni felnőttként mint kislányként. Nem jó, ha ilyen zsenge, ártatlan korban efféle kellemetlenségekkel találkozik a nemi szervével kapcsolatosan - ami tamponhasználatnál előfordulhat.
Pl. amikor megtelik, feszítheti a szűzhártyát (nekem erős vérzésem van, nekem nem kétszeresére, hanem fütyivastagságúra is vastagszik), és akkor jobb, ha az ember idősebb, vagy tágabb már a szűzhártyája (ami nemi élet mellett is megmaradhat kitágulva), stb.
[link] Itt mindent leír pontosan. Még csak annyit tennék hozzá, hogy eltávolításnál kellemetlen lesz, mivel a szűzhártyádba beleakad a tampon. Ezen a részen ha óvatosan áthúzod, akkor már kint is van. Nem olyan nagy cucc az egész. Elsőre mindenképpen ob mini-t használj! Egyébként meg a tampon dobozában is van egy pontos útmutató, hogy hogyan kell felhelyezni a tampont.
UI: remélem azt tudod, hogy 6 óránál többet semmiképpen nem lehet benned tampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!