Mi lenne az ideális kor a szüzesség elvesztéséhez?
Figyelt kérdés
Mikor túl fiatal egy lány?
Nagyon gyakran olvasok itt olyan témát, hogy valaki 13 évesen elveszti a szüzességét és emiatt (is) problémái vannak, vagy a válaszolók kommentjeiből derül ki hasonló. Valaki azt is elítéli, ha 16 éves lányok számolnak be arról, hogy már nem szűzek.
Szerintetek mikor van a "normális" kor erre? Ti mikor veszítettétek el? Megbeszéltétek a szüleitekkel annak idején? Ha tehetnéd, most máshogy döntenél?
én 13,5 éves voltam, amikor először pettingeltünk, nem bántam meg, mert nagyon jó volt,tényleg szerettük egymást bár így visszagondolva nagy fiatal voltam, de nem csinálnám másképp. a szexre akkor még nem "vállalkoztam".de a szüzességemet 16 évesen vesztettem el.
2009. nov. 11. 20:26
12/15 anonim válasza:
az ideális kor az, amikor megtaláltad azt a Férfit, aki megérdemel téged. (nálam ez 28 éves koromban volt, azóta boldog házasok vagyunk, és várjuk az 1.babánkat.)
2009. nov. 12. 08:02
13/15 anonim válasza:
Nincs ideális kor... 21 vagyok, még szűz. Nem mintha nem lett volna száz meg száz alkalmam rá, de nem akartam. Persze azis kell, hogy testileg- lelkileg készen legyél a dologra, de még fontosabb az, hogy olyasvalakivel tedd meg, aki megérdemli.
2009. nov. 12. 13:25
14/15 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan hogy ideális.
Kamaszként mindenhogy el akartam veszíteni, amikor ott volt a lehetőség - többnyire egyéjszakás kalandban - megijedtem. Én eléggé féltem a dologtól jó ideig, nem éreztem magam érettnek rá. amikor meg érettnek éreztem magam, jött a para, hogy de ciki 20 évesen szüznek lenni.
21 évesen találkoztam a fiúval, akivel lefeküdtem először, azóta is együtt vagyunk. Ő örült neki, hogy első lehetett. Nekem ez volt ideális. azóta sem bánom. Másnak előbb jön el a megfelelő ember.
2009. nov. 12. 14:17
15/15 anonim válasza:
Ideális kor szerintem sincs, viszont ideális alsóhatár azért van.. szerintem 16 éves korig (vagy a körül...tehát 15-16 éves kör között is) nem kellene elveszíteni, de utána már nyugottan..de viszont sok szülő van, aki nem örülne, ha a gyereke 18 éves kor alatt veszítené el..én nem fogok beszámolni róla a szüleimnek, ha eljön a pillanat. Nem vagyunk valami jó kapcsolatban, és nemérzem, hogy el kellene nekik mondanom nármi igazán személyeset is..és ez az :D 15/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!