Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombám van. Akinek...

Hüvelygombám van. Akinek volt, segítsen, nyitott vagyok bármilyen házi praktikára, bármire!?

Figyelt kérdés
A hüvelyem nagyon meg an duzzadva :((( Eszméletlenül fáj! Alig tudok menni :( Könyörgöm, így nem lehet semmmit csinálni! Mit tegyek? Lassan egy hete tart...canesten semmit nem segített...orvos felírt Pevaryl 10mg/g -s kencét, 2 tubussal, hát már alig van belőlük, mert éjjel nappal kenem, annyira fáj, és száraz, + ugyan ilyen hüvelykúpot... A pisilésről nem is beszélve!! Az kész rémálom!! Üöltök...:( Soha nem volt ilyen bajom, nagyon kétségbe vagyok esve :( Meddig tart ez? Ezen kívül észrevettem, hogy az ajkaimon, a combom belső részén és a popóm felé is kis pattanásszerű pöttyök vannak :( Istenem, mikor lesz már vége??? Segítsetek :(
2013. szept. 30. 00:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Úr Isten, a helyzet súlyosbodott...ma reggel megjött :/// már csak az hiányzott. Azzal mentem el, hogy iszonyúan fáj alapból, mármint ha sétálok pl. + pisiléskor kész gyötrelem, és be van dagadva az egész...így nem mehetek visza sem, hogy megjött...minimum ezen a héten nem tudok visszamenni. Ez nagyon jó lesz gyerekek. A hüvelykúpot akkor most hagyjam? :O
2013. szept. 30. 06:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Attól még nyugodtan visszamehetsz, hogy megjött a menszeszed, ezért ne várjál egy hetet.
2013. szept. 30. 08:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Semmiképpen se ehhez az orvoshoz menj, ez nem szakember!

Másikat keress!!

2013. szept. 30. 08:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj másik orvoshoz! Megvizsgálni menzesz miatt nyilván nem tud, mert bezavarna a tenyésztésbe is, de írhat antibiotikumot, amit a vérzésed alatt is be tudsz szedni.
2013. szept. 30. 09:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez herpesz lesz...
2013. szept. 30. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez nem valószínű, hogy gomba. A gombás tünetek menstruáció alatt majdnem teljesen megszűnnek, pl. viszketés, de legalábbis enyhülnek. Olyat még nem hallottam, hogy valakinek annyira fáj, hogy nem tud menni.

Mindenképp menj be orvoshoz!

2013. szept. 30. 10:52
 17/18 A kérdező kommentje:
Mostanra picit lelohadt a duzzanat végre, és a menés is könnyebb...úgy döntöttem, amíg tart a mensi itthon maradok, ha elmúlik visszamegyek, lesz ami lesz. Egyébként is vissza kell mennem rákszűrésre valamikor...egyébként szerintetek kenhetem körömvirág krémmel? Vagy Nivea, Dove?
2013. szept. 30. 12:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem gombára a Flóra Plus vált be, de enyhítésképpen kipróbálhatod a lactacyd-okat is!
2013. szept. 30. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!