Hüvelygombám van. Akinek volt, segítsen, nyitott vagyok bármilyen házi praktikára, bármire!?
Figyelt kérdés
A hüvelyem nagyon meg an duzzadva :((( Eszméletlenül fáj! Alig tudok menni :( Könyörgöm, így nem lehet semmmit csinálni! Mit tegyek? Lassan egy hete tart...canesten semmit nem segített...orvos felírt Pevaryl 10mg/g -s kencét, 2 tubussal, hát már alig van belőlük, mert éjjel nappal kenem, annyira fáj, és száraz, + ugyan ilyen hüvelykúpot... A pisilésről nem is beszélve!! Az kész rémálom!! Üöltök...:( Soha nem volt ilyen bajom, nagyon kétségbe vagyok esve :( Meddig tart ez? Ezen kívül észrevettem, hogy az ajkaimon, a combom belső részén és a popóm felé is kis pattanásszerű pöttyök vannak :( Istenem, mikor lesz már vége??? Segítsetek :(2013. szept. 30. 00:33
11/18 A kérdező kommentje:
Úr Isten, a helyzet súlyosbodott...ma reggel megjött :/// már csak az hiányzott. Azzal mentem el, hogy iszonyúan fáj alapból, mármint ha sétálok pl. + pisiléskor kész gyötrelem, és be van dagadva az egész...így nem mehetek visza sem, hogy megjött...minimum ezen a héten nem tudok visszamenni. Ez nagyon jó lesz gyerekek. A hüvelykúpot akkor most hagyjam? :O
2013. szept. 30. 06:29
12/18 anonim válasza:
Attól még nyugodtan visszamehetsz, hogy megjött a menszeszed, ezért ne várjál egy hetet.
13/18 anonim válasza:
Semmiképpen se ehhez az orvoshoz menj, ez nem szakember!
Másikat keress!!
14/18 anonim válasza:
Menj másik orvoshoz! Megvizsgálni menzesz miatt nyilván nem tud, mert bezavarna a tenyésztésbe is, de írhat antibiotikumot, amit a vérzésed alatt is be tudsz szedni.
15/18 anonim válasza:
Szerintem ez herpesz lesz...
16/18 anonim válasza:
Ez nem valószínű, hogy gomba. A gombás tünetek menstruáció alatt majdnem teljesen megszűnnek, pl. viszketés, de legalábbis enyhülnek. Olyat még nem hallottam, hogy valakinek annyira fáj, hogy nem tud menni.
Mindenképp menj be orvoshoz!
17/18 A kérdező kommentje:
Mostanra picit lelohadt a duzzanat végre, és a menés is könnyebb...úgy döntöttem, amíg tart a mensi itthon maradok, ha elmúlik visszamegyek, lesz ami lesz. Egyébként is vissza kell mennem rákszűrésre valamikor...egyébként szerintetek kenhetem körömvirág krémmel? Vagy Nivea, Dove?
2013. szept. 30. 12:19
18/18 anonim válasza:
Nekem gombára a Flóra Plus vált be, de enyhítésképpen kipróbálhatod a lactacyd-okat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!