Bubu18 kérdése:
A barátom elöjátéknak ujjazot, de az öcsém ránk nyitott és nagyon meg karmolt! Van valami házi praktikátok rá?
Figyelt kérdés
Tükörel néztem mint egy vágás,csip,és viszked Nem birom2011. dec. 19. 15:42
1/13 anonim válasza:
A nyálkahártyasérülések hamar gyógyulnak. De amíg el nem múlt ne csináljatok semmit!
2/13 anonim válasza:
Betadine fertötlenitö, ugyanugy mint az intim piercingekre, de sokkal jobban jársz, ha elmész orvoshoz, nem szerencsés dolog egy fertözés "ott".
3/13 A kérdező kommentje:
Nem is tudnánk,nagyon fáj! Fájdalom csilapitásra valami ötlet?
2011. dec. 19. 15:47
4/13 A kérdező kommentje:
Betadin? Azt hol lehet kapni? Sajnos nem tudok mostanában el menni orvoshoz
2011. dec. 19. 15:48
5/13 anonim válasza:
A betadin egy jód, ami nem csíp. Recept nélkül kapható.
Az újjazás elég nomád módja a szerelemnek, mivel a fiú körme alatt iszonyatosan sok fertőzésforrás van...
6/13 anonim válasza:
Betadine gyógyszertárban kapható. A kenőcs a legjobb arra a részre, szerintem. De kérdezd meg a gyógyszertárost majd.
7/13 anonim válasza:
Ötödik: egyesével végignéztem az ujjaimon. Mondjuk amilyen rövidre vágom, én karmolni se tudnék vele, úgyhogy az alatt nem él meg semmi. Remélem.
8/13 anonim válasza:
HIhi, az hogy te nem látod, attól még ott vannak a fertőzésforrások...a női szerv pedig nagyon érzékeny..
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És valami féle házi prakti most sürgösbe? Téllegg elégé kellemetlen
2011. dec. 19. 16:02
10/13 anonim válasza:
Nyilván nem azért néztem, hogy látok-e ott bacikat, de azért az ujjazásra azt mondani, hogy nomád dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!