Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Én 15 éves lány vagyaok a...

Én 15 éves lány vagyaok a barátom 19,4 éve járunk és lelkileg ki vagyok bővebben lent?

Figyelt kérdés
gyerekszerelemnek indult, de komolyra fordult egy éve. egyszer majdnem lefeküdtünk de önuralommal visszafogtuk magunkat mert nem akartuk hamar lelőni az elsőt. szóval később meg lett az első azóta is együtt vagyunk...gumi kiszakadt nem rég és eset utáni tabi nem hatott nem tudom miért....abortuszom volt amit a barátom apja végzett a magánrendelőjében...apum amerikában él anyum pedig 2 hétig angliában dolgozik...már testileg tól vagyok az abortuszon de lelkileg nem...ha akartam volna sem atrthattam volna meg mert a magzatnak szívelégtelensége volt....lelkileg nagyon kivagyok és ezt Gabim is észrevette....mit csináljak?
2009. nov. 6. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A mai tinik rettentő felelőtlenek és azon versenyeznek ki kerül hamarabb ágyba a másikkal.
2009. nov. 7. 08:34
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Nem ezen akadjatok már fel, hogy mikor feküdt le a barátjával, mert ezzel nem segítetek neki!!!!

A problémájára szeretne tanácsot, segítséget, vagy egy-két megnyugtató szót, ami megtörtént már nem lehet rajta változtatni, már nem tudja visszacsinálni! Kiszeretné heverni!

2009. nov. 7. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,előbb utóbb minden rendbejön majd!Nagyon sajnálom ami veled történt,bár tudom ezzel nem segítek...előbb utóbb ezt a rossz emléket akkor felejted majd el leginkább,mikor a kezedben tartod(ráérsz vele még:))az egészséges kisbabádat!

29/L

2009. nov. 7. 20:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Átérzem a helyzetedet, én is biztosan kilennék a helyedben...:( Idővel minden helyre fog jönni, szerencsés vagy, hogy a barátod melletted áll és szeret téged! Ez egy hatalmas nagy ajándék és lehet, hogy később tényleg lesz majd egészséges szép kisbabátok, ha idősebbek lesztek! Nem tudom mennyire használ neked, de ha gondolod képzeld el, hogy beszélsz a halott babáddal, mondd el neki amit érzel gondolatban vagy egy csendes helyen egyedül akár hangosan is. Lehet ez segít tisztázni magadban dolgokat. Kitartást és sok szeretetet neked!

2009. nov. 8. 00:02
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönök mindent...a közérzetem kezd helyreállni de még nem az igazi...
2009. nov. 10. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!