Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzesz probléma, ilyenkor...

Menzesz probléma, ilyenkor mit csináljak, vagy mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés
Július elején jött meg először a menzeszem,utána augusztusban volt,és hát kiszámoltam,hogy kb szeptember 10-e körül kellett volna jönnie,viszont 10-étől kezdve 3 nap olyan volt,hogy amíg a suliban voltam,akkor jött egy kicsi,de délután nem volt semmi.Egyébként barnás volt.Azon golkozok,hogy ez attól lehet,hogy a suliba szaladtam.De azóta nem volt semmi.Most akkor ez hogy van,attól a naptól kezdve kezdjem el számolni,amikor jelentkezett ez a barnás ?Vagy még azt számoljam,amikor augusztusban jött meg?Miért jött ez a barnás folyás?
2013. szept. 25. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
A barna folyás az kevés vér, de mivel a hüvelyedből nem tud egyből kifolyni, ezért ott megalvad. Egyébként akár 2-3 év is eltelhet úgy, hogy rendszertelen a menstruációd, de ez teljesen normális.
2013. szept. 25. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
igaza van az elöző válaszolónak a menstruációd 1-2 év mire beáll. (:
2013. szept. 25. 17:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de akkor most a rendes menzesztől számoljam,ne a barna folyástól?
2013. szept. 25. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor az elején ez telrjsen normális. ha nem élsz enmi életet nem kell külön számolgatnod csak jegyezd fel ha jön és ennyi. nem kell ezen ennyit agyalnod egynelőre. szinte mindnekinek kell 1-2 év mire beáll, csoda hogy neked legalább ennyire rendszeres jött rögötn, de akkor se lepödj meg ha kimarad pár hónapig, az is telejsen normális.
2013. szept. 25. 17:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Dehogy élek nemi életet..13 éves vagyok. :) Köszi a válaszokat,egyébként meg azért számolgatom,mert attól félek,hogy a suliban jön meg,és lehet,hogy átázok..
2013. szept. 25. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljesen normális ez így, 17 éves korodig kellene majd beállnia rendszeresre.

A kezdéstől kell számolni a következő kezdésig a ciklust.

2013. szept. 26. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!