Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Hogyan mondjam meg...

Lányok! Hogyan mondjam meg anyának?

Figyelt kérdés
Már régebb óta van fehér folyásom, de valahogy nem mertem elmondani. Most rávettem magam hogy este elmondom neki, de nem tudom, hogy, hogy kezdjem. Ja és tegnap elég sok lett, és ezért is akarom megmondani anyának. Kérlek segítsetek.
2013. szept. 22. 16:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Jaj,ne izgulj már!!!! :) ez teljesen természetes,minden nőnek van folyása..

Csak ezt mondd: Anya,folyásom van! Tudnál segíteni,hogy mit kell ilyenkor csinálni? (Ha jól értettem erős,így tisztaságit is kérhetsz tőle)

Egyébként a felvilágosítós is elég jó,lenne persze nem jó hazudni,így inkább ezt nem javaslom :)))

2013. szept. 23. 07:13
 22/26 anonim ***** válasza:
Én nem szóltam a fehérfolyásomról, nem éreztem szükségét. Ha szeretnél tisztaságit használni, akkor elég csak annyit közölni vele, hogy vegyen. Nem kell túlbonyolítani, tudja hogy majd lesz menstruációd is, hiszen lánynak születtél.
2013. szept. 23. 08:39
 23/26 A kérdező kommentje:
De nem tudom elmondani neki, azt hiszem nem fogom elmondani, majd ha valami komollyabbat veszek észre ( remélem nem betegséget) akkor, addig is minden nap majd kinlódok hogy hátha ki tudom nyügni.
2013. szept. 23. 15:32
 24/26 A kérdező kommentje:
Ide figyelj vannak olyan lányok akik nincsenek jó kapcsolatban az anyjukkal, itt van egy példa : én. Ès ha ezt nem tartod tiszteletben, akkor sajnos megkapod a piros kezecskét. Ja, már meg is kaptad.
2013. szept. 24. 20:39
 25/26 anonim ***** válasza:

Egy csomó srác van itt, akik soha meg nem értik ezt sem.

Talán ha menstruálnának ők is, akkor érthetőbb lenne számukra ez is.

Nem hiszem hogy apjukkal mindegyik vidáman beszélgetne mondjuk a fityma szőkületről.

2013. szept. 28. 09:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok (akinek kitörölték a kommentjét) ha rám céloztál...
2013. szept. 29. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!