Lányok! Hogyan mondjam meg anyának?
Figyelt kérdés
Már régebb óta van fehér folyásom, de valahogy nem mertem elmondani. Most rávettem magam hogy este elmondom neki, de nem tudom, hogy, hogy kezdjem. Ja és tegnap elég sok lett, és ezért is akarom megmondani anyának. Kérlek segítsetek.2013. szept. 22. 16:47
1/26 A kérdező kommentje:
Ja és eddig az ő tisztaságiából használtam, de nem akarom, hogy észre vegye, ezért muszály elmondanom.
2013. szept. 22. 16:48
2/26 anonim 

válasza:

Hány éves vagy? Már menstruálsz? Mióta? Esetleg élsz szexuális életet? Mindezt nagyon fontos lenne tudni.
3/26 anonim 

válasza:

Teljesen őszintén, lényegre törően, abból nincs baj.
5/26 anonim 

válasza:

Pontosan ìgy egyenesen! Anya szeretnék veled beszélni, mert van egy kis problémám, és ebben te biztosan tudnál tanácsot adni! Hidd el örülni fog, hogy hozzá fordultál, és nem a szomszéd Mari nénihez! Megkönnyebbülsz! Lehet hogy tök egyszerűen hoz valamit neked a gyógyszertárból, és a probléma megoldva!
6/26 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok, nem menstruálok, és semmi bajom sincs, nekem nem kell semmi a gyógyszertárból, csak egyszerűen fehér folyásom van.
2013. szept. 22. 17:07
7/26 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok még
2013. szept. 22. 17:11
8/26 anonim 

válasza:

Azt minek kell elmondani? Ha tiszatási kell azt tudsz venni te is...
10/26 A kérdező kommentje:
Még jöhetnek
2013. szept. 22. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!