Lányok! Hogyan mondjam meg anyának?
Figyelt kérdés
Már régebb óta van fehér folyásom, de valahogy nem mertem elmondani. Most rávettem magam hogy este elmondom neki, de nem tudom, hogy, hogy kezdjem. Ja és tegnap elég sok lett, és ezért is akarom megmondani anyának. Kérlek segítsetek.2013. szept. 22. 16:47
11/26 anonim 

válasza:

Arról lehet szó, hogy hamarosan megjön a menstruációd. Ezt jelezheti a fehér folyás. Nem kell semmi mást tenned, mint langyos szappanos vízzel tisztán tartani magad, kizárólag csak külsőleg. Nálam mis így jelzett a menstruáció annak idején.
12/26 anonim 

válasza:

csak simán mondd meg neki. Mitől félsz? Ez midnen lánynak, nőnek van a avilág legtermészetesebb dolga. Ez olyan mitnha ciki lenne az hogy mondjuk épp náthás vagy. Mondjuk anyukádnak magától kéne felhozni ezt a témát, de ha sajnos nem teszi neked kell.
13/26 A kérdező kommentje:
Rendben, de hogy kezdjem el a kérdést???
2013. szept. 22. 18:51
14/26 anonim 

válasza:

mi a kérdés? nem csak be akarod jelenteni hogy van fehér folyásod? Egyébként amikor ketten vagytok akkor mondd neki hogy képzeld anya van fehér folyásom és most több , lehet meg fog jönni hamarosan.
15/26 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, csak úgy írtam, most megy a tesóm fürödni, úgyhogy itt az idő, most vagy soha!
2013. szept. 22. 18:59
17/26 A kérdező kommentje:
Nem merem, egyszerűen nem megy tudom hogy nem lenne semmi ha elmondanám, de nem megy
2013. szept. 22. 19:20
18/26 anonim 

válasza:

Szerintem sincs gond,csak kezdenek a hormonjaid beindulni.Egyszerűen csak mondd meg,hogy folyásod van ,ami nem tudod,hogy normális e és szeretnéd használni a tisztasági betétjét.Ő is átesett ezen,megérti.
19/26 anonim 

válasza:

Akkor írd körül vagy füllents egy kicsit...
Anya, képzeld pénteken a suliba az volt a téma, hogy hogyan leszünk majd felnőttek, mi történik a testünkkel, és képzeld nekem szerintem lassan meg fog jönni. Szerinted is, vagy tudnál valami tanácsot adni, hogy mit használjak addig is?
20/26 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy be dobok egy levelet a postaládába, és akkor ő fogja kezdeni a beszélgetést
2013. szept. 23. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!