Tesi órán nem mozdul el a tisztasági betét? Holnap tesi van, kérlek siessetek.
Megkérdezhetem, milyen fajta tisztasági betétet használsz? Mert vannak olyanok, főleg az olcsóbbak között, amelyek nem tapadnak jól, és mozgás közben (pl. tesiórán) elmozdulnak, felgyűrődnek.
És mindenképpen látják a többiek, amikor átöltözöl? Nem tudod pl. pulóverrel a derekadon vagy valahogy máshogy eltakarni?
Always normál every day protcatiom, ezt írja rajta és lila doboza van
Végül is ha felveszek egy hosszabb bluzot, és gyors vagyok, akkor nem veődik észre. Köszi a segítséget, nem tudom ez mennyire tapadjól mert még nem tesiztem vele
De ahogy írták,szerintem akkora mennyiségű folyásod nincs,hogy átázzál,ha olyan sok van,az már fertőzés jele lehet.
Ha mégis nedves lennél belülről az csak ott bent a nadrágodban látszódna meg szerintem.
Olyan tisztasági betétet válassz,ami szárnyas,tehát nem csak az alja,hanem a szárnyai is tapadnak,nekem az sosem mozdult még el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!