Használtok tisztasági betétet minden nap a fehér folyás miatt?
Figyelt kérdés
Akár igen, akár nem, megindokolnátok, hogy miért?2013. jún. 16. 16:45
1/5 anonim válasza:
Nem, mert nekem csak peteéréskor van annyi, hogy meglátszódjon a bugyimon. Tehát nincs rá szükségem, meg kényelmetlen is.
Peteéréskor előfordul, hogy teszek be, de elég ritkán. Amikor tudom, hogy meg fog jönni, akkor szoktam használni, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.
2/5 anonim válasza:
Igen, nap mint nap használok. Mert eléggé kínos, hogy esténként fürdés előtt csupa "izés" volt a bugyi. Meg így ezáltal biztonságban is érzem magam. Menzesz alatt betét + tampon.
23/L
3/5 anonim válasza:
számomra egy vékonyka tisztasági betét biztonságérzetet nyújt, jobban érzem magam tőle, még akkor is, ha nem jellemzően van fehér folyásom. lehet, hogy csak rossz szokás...:) DE azt nem ajánlom, hogy folyamatosan hordj, például ha otthon vagy (hétvégén), akkor próbáld meg mellőzni, mert egy idő után lehetsz rá allergiás!
4/5 anonim válasza:
Én már 5 éve használok minden nap (18vagyok, 15 évesen jött meg), teljesen rutinná vált. Sosem tudom kiszámítani, hogy mikor mennyi folyásom van, és jelenleg gondok vannak a ciklusommal, de így nem érhet meglepetés, nem ázok át ha megjön és nem veszem észre időben. Higénikus, naponta többször is lehet cserélni ha valaki mégsem érzi annak, elveszi a kellemetlen szagokat. És rengeteg fajta van belőle, kisebb-nagyobb, illatosabb, vékonyabb-vastagabb, könnyen megtalálni a neked valót. :)
5/5 anonim válasza:
Minden nap használok, ugyanis legtöbbször van annyi folyásom, hogy az a bugyin is nyomot hagyjon. Azt meg nem szeretem. Meg valahogy megszoktam. Néha mondjuk már megszívtam az illatosított fajtákkal, szépen rásegítettek 1-2 alkalommal hüvelygomba kialakulására. De ügyelek a gyakori cserére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!