Hogy mondjam meg anyunak hogy kell tisztasági betét mert
ilyen nyálkás picit büdös valami jön ki onnan?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok
2013. júl. 6. 11:55
1/8 anonim válasza:
Mondd, hogy "Anya, kérek betétet, mert sok a folyásom."
2013. júl. 6. 12:04
2/8 anonim válasza:
egyszerűen szólj neki.
legalább tudni fogja és pl nem szid le ha olyankor ingerültebb vagy... fontos, hogy tudja!!!
2013. júl. 6. 16:06
3/8 anonim válasza:
mondd neki, hogy legyen szíves venni :)
nekem mondjuk annak idején nem kellett kérnem, mert volt neki is mindig és egy idő után tudta hogy használok belőle... aztán azóta duplán vesz :'D
2013. júl. 6. 17:11
4/8 anonim válasza:
Egyszrűen szólj neki,hogy anyu fehér folyásom van már,ez amúgy egy természetes folyamat,a hüvely tisztulását szolgálja,ez már azt jelzi,hogy nem vagy alul annyira steril,és nem sokára nagylány leszel,van akinek a folyása a mensi után és van akiknek a mensi előtt már pár évvel van folyása,ez lehet fehér és átlátszó,nyálkás színű,tehát eltérő és persze van szaga,ha nagyon megváltozna a szaga,csípne(bár van aki viszket a tisztasági betéttől,ezzel ne hogy összekverd)és az állaga megváltozna akkor van valami baj.De ez tök normális.
2013. júl. 6. 20:24
5/8 anonim válasza:
biztos van anyukádnak otthon időnkét elveszel 1-2-őt fel se tűnne..
én is ezt csináltam amikor 12 éves voltam,nem mertem szólni így időnként elvettem 1-2-őt :D
de ha szólsz akkor se lesz semmi,ez egy természetes folyamat ,anyukád is átesett ezen :)
2013. júl. 6. 22:52
6/8 anonim válasza:
Én sem mertem neki szólni, ő csak egészségügyi betétet használt..ezért elmentem a boltba, és vettem egy csomaggal magamnak...persze nagyon ciki volt, hogy 12 évesen betétet veszek, de gyorsan túlestem rajta..azóta nem megyek ahoz a nőhöz fizetni..:DD
14/L
2013. júl. 15. 17:34
7/8 anonim válasza:
En nekem mikor eloszor megjott vett a bettettel egyutt tiszzasagit is ha meg elfogy szolok h anyu majd ha latsz legyszi vegyel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!