Ti hogyan viszitek el a betétet az osztályteremtől egészen a mosdóig?
Figyelt kérdés
11/L még nem menstruálok, fehér folyásom van és tisztasági betétet használok. Ha zsúfolt az osztály hogyan vegyem ki a táskámból és tegyem be a zsebembe? És ha nincs zsebem? Pls help me!2013. szept. 16. 17:47
11/17 A kérdező kommentje:
Ki felejtettem hogy igen ötödikes vagyok, és tegnap volt az első napom, és ha kérdeznéd nem Magyarországon élek hanem Romániában, és itt később kezdjük a sulit
2013. szept. 17. 20:52
12/17 anonim válasza:
Igen ez jó megoldás :)))
De jó neked! Több napos nyáriszünetn:)
Írj ha bármiben segíthetek!
13/17 anonim válasza:
Télen a kicsit hosszabb szárú zokni szárába simán el lehet rejteni. Főleg, ha csizmát használsz. Legalábbis úgy gondolom, hogy a betét is elfér, mivel mi annak idején csak tamponnal csináltuk.
14/17 anonim válasza:
szia! Nekem személy szerint még nem jött meg, viszont vanvésztartalékom, hogy mi van ha akkor jön meg?
lehet venni, megg régen újságokhoz volt ilyen kis dobozka ami direkt a betéthez volt. pont beledér félbehajtva. ilyen kis fémszerűdobozka. amúgy otthon rakjál bele reggelente 1-2 betétet és amikor érzed h nincs rendben menj a kis dobozkával együtt wc-re
15/17 anonim válasza:
Hát keress egy üres papírzsepis zacskót (ami nem átlátszó) és abba rakd
16/17 anonim válasza:
Vagy olyna is jó, amiben csak pár papírzsepi van
Oda közé teszed a betétet v. a tampont, a papírzsepi
meg amúgy is jó, ha meg kell törülni WC-zés után
17/17 anonim válasza:
Vagy valami necesszer is megteszi, amiben a sminkes cuccokat is tartod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!