Hogyan viszitek télen sétálni a szobacicátokat?
Figyelt kérdés
Úgyértve hogy nem féltek hogy fázik (megfázik)?2013. szept. 4. 15:48
2/7 A kérdező kommentje:
Mert szüksége van a mozgásra és minden nap ki kell vinni sétálni (én se szoktam de igyekszem).
2013. szept. 4. 16:39
3/7 anonim válasza:
Nekem két macskám van a házban, de soha nem viszem őket sétálni! Van betegség amire nincs oltás, én nagyon félteném őket.
4/7 anonim válasza:
Szerintem az a világ egyik legundorítóbb dolga, amikor a macskát pórázon vonszolják, mert hogy "kell neki a mozgás". Jobb lenne ha kiengednéd szegényt, had futkározzon ameddig akar. A másik, meg hogy télen a szobacicák kurv...ra nem akarnak sétálni menni, mert fázik a popójuk.
5/7 anonim válasza:
Sehogy. De még nyáron sem. Frászt is kapna, még a szállítódobozban is fél odakint.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem ráncigálom az enyém imád kint lenni ha ő fél óráig egy helyben áll én is ha futkározik én is ő dönti el mit csinálunk a telet is imádja imádja a havat meg minden.
A szállítódoboztól nem fél szereti mert tudja hogy ha abban van megyünk valahova ami jó lesz (nyaralás nagyon szereti)
Nem engedhetem ki mert kutyáink vannak akik nem igazán kedvelik a cicákat.
Igazából arra gondoltam hogy adtok-e rá ruhát ha igen milyet hol vettétek?
2013. szept. 5. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!