Barátommal szeretkeztünk és túl mélyre hatolt egyszer és azóta nagyon erős méhgörcseim vannak. Normális? (kifejtettem pontosan lentebb)
Barátommal szeretkeztünk és (gondolom) túl mélyre hatolt egyszer és azóta nagyon erős méhgörcseim vannak. Azonnal kivette, de 15 percig nem bírtam felállni, csak zokogtam, azóta is csak nagyon óvatosan tudok leülni-felállni (8 órája történt kb.) meg időközönként van 1-1 erős görcsöm. Valaki tapasztalt már ilyet? Mi történhetett? Normális? :/
5 hónap alatt először történt ilyen.
Szerintem nem normális, vagy ha még is, akkor nagyon durva lehetett a párod.
Nálam is előfordul, hogy túl mélyre megy a párom és az már kellemetlen, de azért ilyen tüneteket nem produkálok tőle.
Ha van otthon kamilla, vagy cickafark teátok, akkor csinálj egy adaggal és feküdj be a kádba, forróvízbe, öntsd bele a teát is (jó erősre főzd) és feküdj bele. A melegvíz egy kicsit görcsoldó hatású, hátha jobban leszel tőle.
Legközelebb pedig óvatosan. Ha nem leszel jobban, akkor irány az orvos.
Ááá, nehogy elmenj orvoshoz, én is inkább itt a gyakorin kérnék tanácsot... Amúgy szerintem a feka barátodat cseréld le egy indiaira nekik egész kicsi.
Nem volt durva.. ennél máskor sokkal durvábban csináltuk, mármint erősebbeket lökött, de most nem volt erős.
Köszönöm a választ! Kád hiányában sajnos nem tudom kivitelezni, de meleg vizes zuhanyt, ha nem enyhül megjátszok. (20/L)
Szerintem teljesen fölösleges orvoshoz menned ezzel még, csak ha nem múlna el néhány nap alatt.
Kád hiányában, lavor esetleg?
köszönöm a válaszokat!
Mára elmúlt, nincs semmi probléma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!