L/12 az erős fejfájás menstruációra is utalhat?
Figyelt kérdés
nekem még nincs,lehet?2013. szept. 8. 15:21
1/7 anonim válasza:
Nem biztos. Sok oka lehet a fejfájásnak. Érdemes lenne orvost megkérdezni.
2/7 anonim válasza:
Nem biztos de lehet hogy frontérzékeny vag,y valakinél a térdei hasogatnak!
3/7 A kérdező kommentje:
lehet,de nem hinném ,már többször is volt tegnap is, meg hánytam is.. de anyukámnak van egy nővér barátnője és ő azt mondja,hogy szerite az lesz.
2013. szept. 8. 19:04
4/7 anonim válasza:
ez egy szimpla ránézésre valami vírus amit összeszedtél :dd menj el orvoshoz, én ha hányok anyám rögtön orvoshoz küld, nem a nővér akárkijével dumálgatja full nyugodtan hogy ez biztos csak a menstruáció lesz xdd
5/7 anonim válasza:
Egy nővérnek nincs olyan képzettsége mint egy orvosnak!
6/7 anonim válasza:
Hallod ez nem menstruacio miatt van....ha meg jon elotte faj a hasad ingerult vagy a melleid fajnak.es tobb a folyad :)
7/7 anonim válasza:
Mivel kiemelted a kérdést, gondolom nem múlt el a fejfájásod. Akkor pedig tényleg jobb lenne ha orvoshoz mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!